Erno
Velünk: 7224 napja
én az országba sem engednék be senkit jobb kormánnyal. Ennyi. Az a pár túrista meg nem érdekel, lehet visszafordulni és nálam reklamálni levélben ha nem tetszik nekik.
én az országba sem engednék be senkit jobb kormánnyal. Ennyi. Az a pár túrista meg nem érdekel, lehet visszafordulni és nálam reklamálni levélben ha nem tetszik nekik.
Mész egy kamion mögött egy főúton. Hogy előzöd meg?
Kiteszed az indexet, Kicsit balra tekered a kormányt, nagy gáz, kormány vissza és már túl is vagy rajta. Nem olyan nagy meló.
Szia,
Balkormányosba miért nem jó? Direktszűrő vagy betét?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Kiteszed az indexet, Kicsit balra tekered a kormányt, nagy gáz, kormány vissza és már túl is vagy rajta. Nem olyan nagy meló.
Bocs a hülye kérdésért még sosem vezettem jobbkormányos autót.
Mész egy kamion mögött egy főúton. Hogy előzöd meg? Lemész előbb jobbra az árokba megnézni h jönnek-e szembe?
Szia,
Balkormányosba miért nem jó? Direktszűrő vagy betét?
Vagy egy tolatókaerát vagy ilyesmit a bal tükörbe vagy alá, illetve van olyan gps, amihez adnak is kamerát
Ha valakit érdekel, van egy sport légszűrő kit a birtokomban, amit az MX5parts-ról rendeltem, de csak a jobbkormányos autókba illik bele (1,6 NA).
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Utast kell vinni ő majd mondja, ha lehet előzni.
KToM
Bocs a hülye kérdésért még sosem vezettem jobbkormányos autót.
Mész egy kamion mögött egy főúton. Hogy előzöd meg? Lemész előbb jobbra az árokba megnézni h jönnek-e szembe?
Csak semmi pánik. Gyakorlás és menni fog. Más is hibázik.
Üdv: