Zolo
Velünk: 5991 napja
Valóban Guszti ötlete volt. De tőlem is többen kérdezték már. Megcsináljuk? Nekem nincs időm szervezni

Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Fóti gyerekváros: nekem még közel is van...
Kisebb pénzösszeg is rendben...
KToM
csatlakozom.
Pár ezer forintot beadnánk, valami maradandót is vihetnénk, amire szükségük van.
Fóti gyerekvároshoz mit szólnátok? Nagy lenne a siker, csak negatív, hogy gyereküléseket kellene beszerezni.
én is szívesen benne lennék...
Én is benne lennék...
KToM
Valóban Guszti ötlete volt. De tőlem is többen kérdezték már. Megcsináljuk? Nekem nincs időm szervezni De az MMH-val egyeztettem és akár ők is partnerkednek... Mondjuk hozatnak oda fagyit, ücsit, bármit
Szóval szerintem azért végig kellene csinálni!
Nekem is a napokban jutott eszembe. Ha jól emlékszem Cimbi volt az ötletgazda.
Nekem is a napokban jutott eszembe. Ha jól emlékszem Cimbi volt az ötletgazda.
Nem emlékszem, melyik topikban volt szó a vak gyerekek autóztatásáról. Lesz belőle valami?
9 év múlva akár érdekes is lehet: Mikor kaphat az autóm OT-vizsgát?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Véleményeket kérek, mennyiből állna meg egy NB-be klima beszerelése? Összes költség érdelek, illetve hogy mennyire oldható meg szépen, ki vállal ilyet stb...
Köszönöm
a Fórumban a technika részen több szobában is részletesen ki van tárgyalva. Keresd ott!
Véleményeket kérek, mennyiből állna meg egy NB-be klima beszerelése? Összes költség érdelek, illetve hogy mennyire oldható meg szépen, ki vállal ilyet stb...
Köszönöm
Hehe, asszem annak a szürke NB nek ismerem a gazdáját. Legalábbis úgy gondolom, ha ez az a kocsi.
hűű az a grafit Mazdaspeed nagyon szépséges...
Nemrég fedeztem fel ezt az oldalt: http://roadstery.pl
Ha minden igaz, csak roadszterekkel foglalkoznak, a gépek át vannak nézve, garancia meg ilyenek (legalábbis az oldalt lefordítva valami ilyenre következtettem  
, itt van kettő Mazdaspeed is, egy szürke és egy piros, már rendezett papírokkal, szóval innen már csak pénz kérdés, íme