abence
Velünk: 5627 napja
Köszönöm a gyors választ!
Hasonló a dilemmám mint amiben te voltál, 1 db 1,8 as nb fl van, de az nem bőr és 5ös váltó van benne, a megtekintett fl előtti nbk viszont mind bőrösek (tudom, hogy melegebb nyáron, de nekem akkor is az tetszik + fakormány + faváltó stb)
Megnéztem a képeid, szerintem anno jól döntöttél!
G
Sziasztok!
Segítsetek lsz, mik a pontos különbségek az NB és az NB FL között?
-Más első lámpa
- más motor? (konkrétan az 1,8as teljesítménye érdekel)
- belső térben megszűnt a fa kormány?
merevítés?
Köszi
Első lámpa és lökhárító más.
Az 1.8-as motor változó szelepvezérlést kapott, így 140 helyett 146 lóerő.
A belső térben a fakormány egy bizonyos felszereltséggel járt. Ilyen van az fl-hez is.
A merevséget nem tudom, de mintha azt olvastam volna, hogy az nb nem 50-50 %-os súlyelosztású, de az nbfl már az.
A középkonzolról eltünt a kis tároló és az a csúnya óra.
Én inkább vettem volna fl-t, de a keretből csak 1.6-osra futotta volna, így maradtam az 1.8-as nb-nél.
.
Sziasztok!
Segítsetek lsz, mik a pontos különbségek az NB és az NB FL között?
-Más első lámpa
- más motor? (konkrétan az 1,8as teljesítménye érdekel)
- belső térben megszűnt a fa kormány?
merevítés?
Köszi
wahahah
en meg akacfa alatt parkolok. most pont hullik rola a virag. ugy raragad, hogy nagynyomasu is alig szedi le. de azert jo a fekete auto, mosas utan 1-2 oraig mindig tiszta
de a nagyobb baj az, ahogy vmelyik szomszednak vagy sporttarsnak sikerult igy kiallnia tegnap-tegnapelott
Akkor kérek szépen egy Dart Vader-t! 
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Van 10% kedvezmény miataponthu júzereknek. 
uuuuuuuuuuuuuuuuu, ilyen nekem is kell!!!!

MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
tele van a cerkám, meg a kocsim a szöszmöszökkel! Mikor lesz már vége?
tele van a cerkám, meg a kocsim a szöszmöszökkel! Mikor lesz már vége?
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Én nem értem az embereket. Suzukival próbálkoznak a piros lámpánál. Végül is fő az önbizalom 
Nem beszüntetni kéne a külföldi rendszámos autóval járást, hanem mondjuk a forgalomba állítási költségeket lejjebb vinni (Pl. regadó) és akkor nem lenne ennyi külföldi rendszámos autó.
Na meg nem belekényszeríteni az embert az "adócsalásba" és a kiskapuk kijátszására, hanem ösztönözni arra, és segíteni, hogy minden törvényesen működjön!
Ja,hogy ennyi eszük már nincs!
Hihetetlen felfogású emberek ülnek vezető pozíciókban !!
szornyu, hogy csak matchbox motoru autokban erdemes gondolkodni, kulonben horror osszegek jonnek ki.