abence
Velünk: 5165 napja
Köszönöm a gyors választ!
Hasonló a dilemmám mint amiben te voltál, 1 db 1,8 as nb fl van, de az nem bőr és 5ös váltó van benne, a megtekintett fl előtti nbk viszont mind bőrösek (tudom, hogy melegebb nyáron, de nekem akkor is az tetszik + fakormány + faváltó stb)
Megnéztem a képeid, szerintem anno jól döntöttél!
G
Sziasztok!
Segítsetek lsz, mik a pontos különbségek az NB és az NB FL között?
-Más első lámpa
- más motor? (konkrétan az 1,8as teljesítménye érdekel)
- belső térben megszűnt a fa kormány?
merevítés?
Köszi
Első lámpa és lökhárító más.
Az 1.8-as motor változó szelepvezérlést kapott, így 140 helyett 146 lóerő.
A belső térben a fakormány egy bizonyos felszereltséggel járt. Ilyen van az fl-hez is.
A merevséget nem tudom, de mintha azt olvastam volna, hogy az nb nem 50-50 %-os súlyelosztású, de az nbfl már az.
A középkonzolról eltünt a kis tároló és az a csúnya óra.
Én inkább vettem volna fl-t, de a keretből csak 1.6-osra futotta volna, így maradtam az 1.8-as nb-nél.
.
Sziasztok!
Segítsetek lsz, mik a pontos különbségek az NB és az NB FL között?
-Más első lámpa
- más motor? (konkrétan az 1,8as teljesítménye érdekel)
- belső térben megszűnt a fa kormány?
merevítés?
Köszi
wahahah
en meg akacfa alatt parkolok. most pont hullik rola a virag. ugy raragad, hogy nagynyomasu is alig szedi le. de azert jo a fekete auto, mosas utan 1-2 oraig mindig tiszta de a nagyobb baj az, ahogy vmelyik szomszednak vagy sporttarsnak sikerult igy kiallnia tegnap-tegnapelott
Akkor kérek szépen egy Dart Vader-t!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Van 10% kedvezmény miataponthu júzereknek.
uuuuuuuuuuuuuuuuu, ilyen nekem is kell!!!!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
tele van a cerkám, meg a kocsim a szöszmöszökkel! Mikor lesz már vége?
tele van a cerkám, meg a kocsim a szöszmöszökkel! Mikor lesz már vége?
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Én nem értem az embereket. Suzukival próbálkoznak a piros lámpánál. Végül is fő az önbizalom
Nem beszüntetni kéne a külföldi rendszámos autóval járást, hanem mondjuk a forgalomba állítási költségeket lejjebb vinni (Pl. regadó) és akkor nem lenne ennyi külföldi rendszámos autó.
Na meg nem belekényszeríteni az embert az "adócsalásba" és a kiskapuk kijátszására, hanem ösztönözni arra, és segíteni, hogy minden törvényesen működjön!
Ja,hogy ennyi eszük már nincs!
Hihetetlen felfogású emberek ülnek vezető pozíciókban !!