Gabeszpapa
Velünk: 5564 napja
Bird, itthon vetted, vagy behoztad?
Bird, itthon vetted, vagy behoztad?
Bird!
Milyen autót vettél az NA helyett? Azt látom, hogy NB, de kíváncsi lennék milyen.
Semmi extra, csak egy NB FL!
Majd rakok fel képeket ,ha végre lesz időm valamikor lefényképezni,de egyenlpre a napi 24 óra is kevés számomra ,hogy befejezzem a melót!
Bird!
Milyen autót vettél az NA helyett? Azt látom, hogy NB, de kíváncsi lennék milyen.
Nem beszüntetni kéne a külföldi rendszámos autóval járást, hanem mondjuk a forgalomba állítási költségeket lejjebb vinni (Pl. regadó) és akkor nem lenne ennyi külföldi rendszámos autó.
Na meg nem belekényszeríteni az embert az "adócsalásba" és a kiskapuk kijátszására, hanem ösztönözni arra, és segíteni, hogy minden törvényesen működjön!
Ja,hogy ennyi eszük már nincs!
Hihetetlen felfogású emberek ülnek vezető pozíciókban !!
óÓ..gondolom van akit érint:
Keress telefonon és megbeszéljük!
70-kilenc-négynyolckilenc-négykilenckilenc
Okes, igy teszek. Irtad Bird regebben, hogy tudnal segiteni munkahenger csereben. A heten megyek erte, ha nem jon semmi kozbe.
Sziasztok!
Haver hozott nekem vaszonteto apolot, de nem talaltam rola neten semmit, es nem tudom, hogy jo-e a vynilhez. Annyit ir a flakon hatuljan, hogy soft top. Valaki nem talalkozott esetleg ilyennel? http://kepfeltoltes.___kepfeltoltes.hu_.jpg
Próbáld ki egy kis részen ,mondjuk olyan helyen ahol nem látszik ,és kiderül!
De lehet nem lesz jó hozzá! Elrontani nem fogod vele.
Sziasztok!
Haver hozott nekem vaszonteto apolot, de nem talaltam rola neten semmit, es nem tudom, hogy jo-e a vynilhez. Annyit ir a flakon hatuljan, hogy soft top. Valaki nem talalkozott esetleg ilyennel? http://kepfeltoltes.___kepfeltoltes.hu_.jpg
A láttalak-ban már többen jeleztük )))
És mi sem néztük...
Én sem nézem... de láttam
Hehe...a barátoköztben (nem nézem) az egyik szereplő most kapott egy emixöt.
Kriszta_81 a hutoracsod az honnan van? (mellesleg nagyon rendben van az az auto)
Kriszta_81 a hutoracsod az honnan van?
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)