m3ss
Velünk: 6069 napja
matt: mx5nutz aprohirdetesek forum tenyleg nagyon ott van, milyen mennyisegu cucc van ott! lajk
matt: mx5nutz aprohirdetesek forum tenyleg nagyon ott van, milyen mennyisegu cucc van ott! lajk
Bence, menj el nyugodtan, mert a jövő héten elutazom és még egy csomó minden be kell fejeznem a melóban a héten.
Felhívod őket, és átteszed az időpontot péntekre, mikor jó neked? Nem szeretném őket megvezetni, hogy nem szólok, és nem megyek el.
Bence, menj el nyugodtan, mert a jövő héten elutazom és még egy csomó minden be kell fejeznem a melóban a héten.
Felhívod őket, és átteszed az időpontot péntekre, mikor jó neked? Nem szeretném őket megvezetni, hogy nem szólok, és nem megyek el.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
egy ismerősömnél el tudom intézni a teljesítménymérést is ha kell, (most beszéltem vele) De addig még szeretném az előgyújtást is növelni...
ha másik nap megoldható, akkor szívesen elviszem, előtte meg utána meg elvihetem egy teljesítménymérésre is, ha gondoljátok, de gondolom másik nap már Ordune-nak is jó... pl nekem pénteken egész nap jó lenne, de nem akarom Ordune-tól elveni a lehetőséget...
sajnos egyetem van egész csütörtökön, és még ellógni sem tudom...
Írtam a "csippes" cégnek, itt a válasz:
Tisztelt ...!
MX6 2.5 V6-ot és MX3 1.8-at programoztunk, amik elsőre jók lettek. Szívóbenzines autóknál általában 8-10% az elérhető növekedés teljesítményben és forgatónyomatékban is.
Díjmentes próbalehetőséget tudunk biztosítani egy db MX5-re, a részleteket telefonon egyeztessük.
Üdvözlettel:
...
autochip_pont_hu
Korrektnek tűnik, ki vállaja be a próbát?
(Nekem Zalából körülményesebb, szóval adott a lehetőség.
Miatások,
próbáljunk összehozni egy találkozót, ahol kisorsolnánk azt, hogy ki kapja ezt az ingyen lehetőséget, amiért cserében beméreti az autóját a beavatkozás előtt és után.
Már javasoltam egy gurulást Május 13 (péntek) DU amikor is elgurul6nánk a Balatonfelvidék felé és ezt is lebeszélhetnénk akár. Ha valaki nem akar eljönni gurulni, akkor csak egy találkozó a megbeszélés végett péntek DU BP-en...
KToM
Én meg az autó is vidéken vagyunk
KToM
Már csak pár óra és indulok Törökországba, így sajnos nem tudok menni. Üdv mindenkinek
if in doubt, flat out.
Sziasztok!
Nekem úgy néz ki a csütörtök 10 óra mégsem jön össze, van olyan aki el tudna menni? KToM? abence? Cimbi? Valaki?
iPhone vagy Blackberry, de egyikhez sincs szoftverem.
Nekem nem nagyon (volt) jó a hétvége, szorrimen! Milyen eszközöd van, amivel mérni lehet? Android, iPhone... Mindegyikre van racechrono. Neked csak vezetni kell.
van millio ilyen androidra is: dynomaster, racechrono, chrono gps stb...5x pontosabb lesz, mintha stopper orat nyomogatnatok
applanet v market es talalsz rengeteget
engem meg jol mukodo korido tracker erdekelne, multkor probalgattam vmit euroringen, csak nem igazan mukodott
Srácok, Androidra is létezik vmi hasonló a RaceChrono-hoz? Keresgéltem, de olyat, ami legalább fele annyit tudna, nem találtam