KToM
Velünk: 6347 napja
Összejön a pénz, odamegyünk és megzsaroljuk a tuning céget, hogy a feléért csinálják meg, ellenben elisszuk a pénzt. A maradékot meg elisszuk
KToM
Összejön a pénz, odamegyünk és megzsaroljuk a tuning céget, hogy a feléért csinálják meg, ellenben elisszuk a pénzt. A maradékot meg elisszuk
KToM
1, Gyéé
2, KToM :-)
3. mess
4. Turp
5. Nitzer
6. Csabi
7. gram
8. bistwi
Én is áldozok egy ezrest, de az előző ötlet tök szimpi.1, Gyéé
3. mess
4. Turp
5. Nitzer
6. Csabi
7. gram
Áldozok egy ezrest, de inkább igyuk el. Az többet ér.
1, Gyéé
3. mess
4. Turp
5. Nitzer
6. Csabi
Egy ezrest megér.
1, Gyéé
3. mess
4. Turp
5. Nitzer
.
4. Turp
Persze, azt fogom tenni...Egyébként nehéz lesz ennyi önkéntest összeszedni.
KToM
Vállalom a tesztautót és a fékpados méretést.
KToM
Szerintem ez valami más amit te belinkeltél. Itt a közbeiktatott rezisztort fokázzák, amit mintha maga a csiptuningos oldal is fikázna. Mindegy, nekem nem volt türelmem elolvasni, olvassa végig aki vállalja a kisérleti nyúl szerepét!
ez max arra lesz jo, hogy gyakrabban lehet kutra jarni majd
http://www.mx5oc.co.uk/forum/forums/t/14182.aspx
3. mess
nem nagyon hiszek ebben, de egy ezrest meger :P
A dolog 45.000+Áfa-ba kerül. Lehet, hogy ha beszélünk velük és elmondjuk, hogy egy klub áll a háttérben akkor engednek valamit. De mondjuk hogy nem, akkor ha fejenként 1000-est összedobunk akkor 56 tag szponzorálása szükséges. Ha viszont eredményes a dolog akkor ez többeket érdekelhet.
1, Gyéé
Vállalom a tesztautót és a fékpados méretést.
KToM
Nagyon meg lennék lepve ha képesek lennének megvalósítani ilyen mértékű teljesítménynövelést szívómotoron. Dobjunk össze egy klubtagnak egy ilyenre, ha ő vállalja az előtte/utána dynomérés költségét. Az kb össz 25.000 HUF.
Mit szóltok?
Engem ugyan nem érint a dolog, de kíváncsiságból egy ezrest rászánnék. Ha nem jön be amit ígérnek visszakérjük a pénzt nagyon durván :-)