cevlart, 2011-04-14 0:08:23Marcell én nem hitetlenkedtem!
Láttam már többször a Montevideóban az ótód.
Azért kérdeztem, mert gondoltam kapok valami érdemi választ. Lehet egyszer elmegyek veled ha lehetőség van rá és megnézem közelről azt a boszorkány konyhát hátha meggyőz
Egyik társunk ajánlott itt már nano technológiát meg minden csudát csiliókért! Én inkább beletankolom azt a pénzt az autóba és utána együtt pancsolok vele
Húúú kedves ANDRÁÁS a Marcelltől kihullik a hajam!!!! Többet ne!! :D
Figyi igazából én azért járok oda, mert alig drágábban jövök ki, mint egy átlagos mosóban.
Ami mellette szól: mivel gőzzel mosnak, ezért nem megy tele a kasztni vízzel. ez nekem fontos, mert ugyebár 20 éves a kicsike...
Nem lesz mosás után cseppes ami engem nagyon idegesít és ha lehúzom az ablakot, majd fel, akkor sem lessz vizes...
Elég alaposan csinálják, mivel ebből élnek, gyakorlatilag nem nagyon van olyan pont amit kihagynának véletlenül stb.
Tisztítás után az autó egész matt lesz a gőz miatt, de utánna rámennek valami nagyon frankó waxxal és elég szép lesz.. Ugye Turp? Ugye Zolo?
A műanyagokat és a gumikat parafinolajjal ecsetelik. A belső teret szagsemlegesítővel nyomják ki.
Az ablakokat is elég szépen megcsinálják, amiket én pl nem tudok, mert mindig marad egy-két idegesítő folt.
És nem mellesleg, környezetkímélő
Aki meg azt hiszi, hogy karcol.... azt csak kinevetni tudom
Ha megjöttek a felnik és végre felrakhatom őket, akkor megyek, majd írok és aki akar eljön megnézni, kajálunk egyet meg duma