Ordune
Velünk: 5728 napja
Ez egy kicsit OFF itt...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Ez egy kicsit OFF itt...
Sziasztok !
Szeretném megkérdezni h valakinek tartalék sárvédő van e esetleg?
Nb hez szeretnék ....egy dolgot le akarok tesztelni és nem szeretném azt ami a kocsin van ...
ezért ha olcsón van valakinek esetleg dobhatna nekem egy mailt ...
KÖSZÖNÖM !
ja nem az email fulbe volt irva gram, mar ertem
Nincs mit Üdv!
if in doubt, flat out.
üdv a klubban!
Köszönöm szépen az ajánlásokat !!
Jó tagnak lenni
üdv mindenkinek
Fontos kérdés:
tapasztalatotok szerint mi az a minimális sebesség, ami mellett nem esik be az eső, egy normál esőben, záporban? (nyitott tetővel
Én imádok esőben menni és nézni a szembejövők döbbent arcát...
Csak ne kelljen lassítani, vagy megállni ))
KToM
Hát azért ti naggggyon hüjék vagytok..... hehe
látom mindenkinél megy a munka...
amúgy meg:
Minden villanykörtés húzzon haza, üljön bele a villanykörtébe, nyissa le a tetejét, éskeresztben kanyarodjon ki valami jó kis mellékútra!!!! De most azonnal. :-)
látom mindenkinél megy a munka...
amúgy meg:
LOL
Egy pár nagyon fontos fórumozó kimaradt a villanykörte megvásárlásának témakörében:
Off autós fórumon találtam: :D
Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?
1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve
14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésről, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire
1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésről szóló hozzászólásokban
5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy " villany körte" másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékről szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különböző villanykörtékről lehet látni példákat
4 aki megállapítja, hogy az előző hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált
és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz
13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézőjel közé véve odaírja, hogy "én is"
5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
4 aki azt mondja, hogy "nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelőtt?"
13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielőtt kérdezel a villanykörtékről"
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet!
:D
if in doubt, flat out.