Cimbi
Velünk: 5353 napja

if in doubt, flat out.
if in doubt, flat out.
Így kell ezt csinálni!
Gratula, büszkék vagyunk rátok!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Emberek!
Tegnap voltam műszakin a kocsival. Csont nélkül. Pedig 20 év nem kevés... A szervizben ámuldozott egyszerre 6 szerelő, h micsoda faxa konstrukció...nem hittek a szemüknek...
Hát így... mi ezt tudtuk
Most is néztem, minden oké volt reggel is!
Menet közben sem zárt be, nyitás után sem!
Most minden oké. Ha nyitom nyit, ha csukom zár.
Nem lehet, hogy ez valami riasztóelőkészítést és az kavart be valamit? Lekopogom persze, de most minden oké, este is voltam el a kocsival és rendben van!
És (éssel nem kezdünk mondatot... ), ha kinyitod akkor is kinyit, vagy csak bezár?
Nemtom hány kábeles a motor. :D
Ha bezárom felül az ajtót, ugyanúgy bezár most is a jobb oldal is, tehát érzékeli, hogy nyitott állapotban van e.
Ja amúgy mindkét ajtóban van 2-2 üres kábel, azt fogalmam sincs, mia z.!
D
Nem azért mert 5 kábeles a motor? Mint az ajtózármotoroknál? Csak tippelek
Az 5 kábeleseknél van jel arról is, hogy zárva/nyitva van éppen. Az aftermarket központiknál általában csak az egyik motor (a vezetőoldali) 5 kábeles, a többi 3
Tudjátok mivel szívtam már fél éve?
Kinyitottam az ajtót és egyből visszazárt (magától). Most már sokszor állandóan csinálta... Kinyitott ajtónál folyton próbált zárni be, egyszer meg a kulcsot is bezártam így járó motornál :D
Na ma lekaptam az ajtókárpitot. Rájöttem, hogy az ajtónyitó modulra 2 kábel megy. egyiket lehúztam és minden működik (nyitás, csukás, dead-lock, kintről bentről, kulcsról). És a hiba megszűnt.
Mi lehet ez, van tippetek? Most tökéletesen működik. Ja, a jobb oldalon gyárilag nincs is ez a csati !!!!
elképzelni nem tudom....
Köszi Obela, elsősorban a kormány közepét szeretném lekenni, mert egy kicsit fakult. A megfelelő helyeken rendesen karban van tartva.
önjelölt kenőcsszakértőként bőrápoló folyadékot (bőrbútorápoló izé, minden drogériában kapható) esetleg gyors és olcsó megoldásként sima babaolajat tudok ajánlani.
közvetlenül utána viszont csak óvatosan a körforgalmakkal
Ordune: Kézápolást javaslok Mármint a kezeddel ápold szorgosan
Igen!
Matzuda: engedd lejjebb 1 mm-el az ablakod
Ordune: Kézápolást javaslok Mármint a kezeddel ápold szorgosan
Sziasztok !
Mostanában tapasztaltam egy problémát amit eddig nem .
Valaki tapasztalt már hasonlót ,ha lenyitom a tetőt és az üvegek fel vannak húzva ha bele megyek gödörbe vagy kátyúba szörnyű recsegős ropogó hangokat add ki ez normális ? olyan mint ha ki eshetne bármikor az üveg elég furcsa .... Valaki tapasztalt már hasonlót ???