myair
Velünk: 6278 napja
Én német ebayről vettem, azok meg nem röptetik, hanem dhl ground. Szó nélkül elküldte a fritz.
Tanga
Én német ebayről vettem, azok meg nem röptetik, hanem dhl ground. Szó nélkül elküldte a fritz.
Tanga
Egyenlőre kisebb dolgok vannak, de egy kis teljesítménynövelésről sem mondtam még le.
Ami most lesz:
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Én is vettem egyet az e-bay-en Angliából, de sehogy sem tudták elküldeni, mert a légzsákban lévő robbanóanyag miatt a légiszállítás nem megoldható (jónak mondom ). Most meg futok a pénzem után...
Grat Ordune! Most, hogy sorban valóra válnak az álmaid, mi lesz a következő projekt?
Ajánlom a turbót, az még senkinek nincsen
Az korrekt. Kb annyiból jött ki nekem is német ebayről, csak még nem láttam élőben, milyen állapotú.
Tanga
......
Az e-bay nem jött össze, mert a légiszállítást nem tudták megoldani, de végül is sikerült itthon találnom egyett 60.000 forintért, ami kb. megegyezik a netes árral Nagyon szép állapotban van, el is vittem gyorsan a szerelőmhöz, hogy tegye be.
Tanga
Megjött! És gyönyörű!
Úgy néz ki holnap reggel meglesz a Nardi kormányom!!!
kössz
itt a miata.hu -n van külön olyan, hogy képek topik?
valahogy hirtelen nem találom...
Egyszerű a képlet!
Mivel alu hutő van az NB ben, ezért valoszínüleg piros fagyállót öntöttek bele a szervízben!
Elméletleg én úgy tudom,hogy ha zöld volt benne ,ahoz keverhető piros(alu) ,de fordítva nem.
Az a kérdés ,hogy milyet vettél ,de ha piros votl akkor tuti semm baja nem lesz!!!
Nekem az NA -ban is Piros van!
kb. ezt mondták szervizben is. És hogy pirosat inkább új autókban találni csak, nem az ilyen öregekben. De a keveerhetöséget ők is igy adták elő.
És ott állt egy másik Magic éppen. Mondhatni Győr Magic-jeinek a fele a szerviz udvarán állt ma :D