opzsolt
Velünk: 5688 napja
érdekes hogy nem egy olasz vasat választottak átépítési alanyként ! höhö :D
érdekes hogy nem egy olasz vasat választottak átépítési alanyként ! höhö :D
a kékekről nem is beszélve....
Bár az azt hiszem valami koncentrátum volt, így a végén zöldet vettem, de valami természetellenes rikító neonzöld színűt. Hogy a rendszerben milyen lehet, majd kitalálom, leginkább koszos feketének tűnik. Vagy sötétzöldnek. De nem pirosnak. És nem limonádéneonzöldnek.
Kétlem, hogy a szín egyértelműen meghatározza a kémiai összetételt.
nekem zöld van benne . még a német mazdaszervíz tehette bele . de zöld . és amiket néztem NB ket abban mind zöld volt . mondjuk sosem néztem mi kell bele persze hogy van különbség .
Egyszerű a képlet!
Mivel alu hutő van az NB ben, ezért valoszínüleg piros fagyállót öntöttek bele a szervízben!
Elméletleg én úgy tudom,hogy ha zöld volt benne ,ahoz keverhető piros(alu) ,de fordítva nem.
Az a kérdés ,hogy milyet vettél ,de ha piros votl akkor tuti semm baja nem lesz!!!
Nekem az NA -ban is Piros van!
Tudtommal a hűtőfolyadékok keverése nem a legjobb megoldás. Ha véletlen nem sikerül eltalálni, hogy miféle cucc van most benne és valami olyat teszel bele, amivel az előző valamely komponense reakcióba lép, akkor az kioldhat tömítést is..vagy egyéb gondot okozhat.
Szerintem valami ilyesmi történt velem is pár hónapja. Aztán lehetett radiátort cserélni. Mondjuk az is hozzátartozik, hogy radiátorom már 17éves volt ,)
A folyadékcsere olcsó és otthon is kivitelezhető kevesebb mint fél óra alatt.
és beleönthetem a benzinkútnáé vett fagyállót, vagy nem keverhető? (magyarul:kompatibilis lehet a szerviz által használt löttyel?)
Amúgy kerültem egyet a Bakonyban a napsütésben: isteni volt
tágulási, tágulási
de majdnem szárazból középállásig ????
tágulási, tágulási
de majdnem szárazból középállásig ????
Ernő nem lehet, hogy qva másnapos voltál reggel? Vicc volt....
Ma meg volt az idei első nyitott tetős élményem!!! Hát kicsit szeles volt és az emberek szokás szerint nagyon hülyén néztek, de nekem nagyon tetszett!
tágulási tartály a neve.
na az miért van, hogy reggel kinyitottam motorteret, és az látom, hogy éppen csak a gumicső végénél van valami víz a tartályában. Kétségbeesetten el a szervizbe (fene tudja mit lehet beleönteni, meg mit nem) de az persze szombaton nincs. Benzinkút, valami megvesz, motorháztető kinyit, és és a víz tökéletesen középen a min. és max között ahogy illik.
Szóval hogy is van ez?