Cimbi
Velünk: 5212 napja
Nem a kinyomó csapágy zsírzása kezd elmenni?
if in doubt, flat out.
Nem a kinyomó csapágy zsírzása kezd elmenni?
if in doubt, flat out.
Olyan mitől lehet, hogy csak indítás után 0,5-1 percig indítás után KINYOMOTT kuplungnál picit búg a kocsi, főleg kívülről hallatszik. mint 1 kompresszor, olyan hangja van. Nem az enyém, de MX-5ről van szó.?
köszönöm!
Dani
Sziasztok . Segítsetek már nekem légy szíves ,ki akarom cserélni a fejegységet és az a kérdésem h a gyári óra ugyan úgy jön ki mint a 323 as nál h egyszerűen be kell nyúlni és ki húzni ? Mert nem nagyon akar kijönni és nem akarom eltörni.
vagy máshogy kell szétszedni ?
illetve dadog kicsit a kocsi gyertya baja van mint kiderült
ebbe ngk a gyári ? milyet érdemes bele venni ok h a hőértéke jó legyen de márkára ?
ajánlották az ngk t illetve densol t
Nem, de érdekes. Az a fronsplitterkészítős anyag gyilkos. Iszonyat gányolás. Meg az a géptető....
Ezt ismeritek?
Rendben !
És Elnézést
Nem a legforgalmasabb fórumok egyike ez ugyan, de mégis mint olvasó szeretném kérni, hogy próbáljunk valami rendet tartani plíz.
Matzuda: szerintem senki nem mondta, hogy bárkit idegesítenél, zavarnál stb. Sőt szerintem egyre többen kíváncsiak az elképzléseidre, mivel itthon igen egyedinek számítanak.
Szerintem az általad felvázolt projekt bőven megér egy saját topikot. oda mehetnek a képek, státuszok stb.
Felni ügyeknek, is van topicja.
Fék ügyekenek is ami az Össznépi jövés-menést off-olta múlthéten.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
én NA, NB -re 7x15 felnit raknék max.!
abból is a létező/elérhető legkönnyebbet!
(sem a dizájn sem a szín semmi nem számít, csak könnyű legyen!)
erre mehet a 195/50 R15 -ös gumi (ami nagyon jó árban van és ez ugye nem hátrány! főleg ha intenzíven fogy! ugye... )
jólvan
Értem.
Hát akkor hajrá!
Majd írjál róla!
úgynézki holnap veszek egy mx-5 és nincs benne szervó.először furcsán hangzott h szervó nélküli de már felvilágosítottak páran h van olyan.
Megkérdezhetem, hogy miért kérdezted?