Csabi76
Velünk: 5791 napja
sparco91 !
Létezik bizony!
Az első szériás európai modellekben biztos, hogy volt olyan amiben nem volt szervó, sőt még villamos ablak sem.
Én majdnem vettem egy olyat annak idején
Én azért mertem bevállalni az előző kocsin is mert itt debibe annyira nem gáz az utak .(fogjuk rá)
Tudom Pesten szörnyű oda én sem tennék fel ilyen felnit .
hello!
Létezik olyan Na Mx5 amelyik gyárilag nem szervós?
Nem tudom miből gondolod, hogy idegesíted a népet....
Én is pont felnicsere előtt állok, de nem tudom eldönteni, hogy mekkorát és milyet vegyek. Csak egy dolgot döntöttem el, igyekszem minél könnyebbet venni. Nagyon tetszenek ezek a kicsi, de annál peresebb felnik, csak sajnos nem a magyar utakra valók, ill. a hátam se nagyon bírná az állandó rázkódást.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Mert nem vezettél még ilyet .
De lehet ha kipróbálnál egyet kanyarban vagy előzésnél vagy bármilyen más szituációban akkor megszeretnéd .Ennek meg van az előnye és a hátránya is ,pl ul nagyon kemény és feszes a futómű és kirázza a lelkedet ,előnye kiemeli az alapformát és szépen nézz ki egy pici kis sportos kasztni lent a földön ...,illetve kanyarban .... De meg van a LOW IS LIFESTYLE NAK IS AZ ÉLETÉRZÉSE ..És mivel pont a roadster ről lehet azt olvasni h nem cabrio mert a roadster az csak a vezetési élményre van kihegyezve így ...... Bár mind ez nézőpontkérdése mert gondolom te vagy sok mindenki más már azt mondaná h ez pont a rovására megy ..kinek a pap..
A gyárinak is meg van az előnye és a hátránya is ....
De ha nem az sem gond kinek a pap kinek a papné én csak azoknak linkeltem akik esetleg erre kíváncsiak ,de így is kezdtem a képnél .... h ez az én betegségem másnak biztos nem kellene .....
Egyik sem photoshop ettől sokkal ésszerűtlenebb dolgok vannak odakint .....
De senkit nem szeretnék zavarni ezekkel a képekkel úgy h legközelebb odafigyelek mert látom h csak idegesítem a népet
úgy hogy nem lesz ilyen több
sorry
üdv mindenkinek Csabi
nem tudom elképzelni, hogy ezekkel így, ebben a formában közlekedni is lehet...
(amúgy ezekből mennyi a photoshop és mennyi a valóság?)
Most amivel operálok az : 16" ET 15 9J ,DE NEM TUDOM MI LEGYEN MERT FÉLEK H A 16 NAGY RÁ ÉS NEM LEHET RENDESEN LEBORÍTANI A FÖLDRE.
Mert legtöbbször ahogy látom ha széles a felni akkor kint odaát ..... 15 " al operálnak úgy h nem tudom .
Felgumizik a felnit és utána jön még egy próba .csak nincs még meg a futómű és így nem tudjuk meg nézni h ha le van rakva akkor hogy áll a felni hogyan néz ki és beleér e valahol ......
ennek az adatait meg le sem írom ......
Alámegy 15*9et0 is nyilván ez csak nekem való idiotizmus .
Nektek az már irányíthatatlan meg értelmetlen hülyeség .
De majd látjuk ez a felni is próba ....
ez pl ul 15" 9j et 0
De ki lóg alóla de jól eltalált gumiválasztással ,illetve mivel dönthető lesz a futómű és be lesz lőve a dőlésszög így nem fog nagyon ki lógni .Mivel erre jön még az h negatívba áll a kerék és akkor nem így áll...
Matzuda, mekkora ez a felni?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Amiket Amcsi oldalon látsz az 16x8 ET 0. Az még alámegy!
nem lóg ez kicsit nagyon ki alóla?