matzuda
Velünk: 5220 napja
Sziasztok!
Megnéztem ma egy felnit h milyen lenne .Érdekes mert magában a felnin nem borultam le (tehát nem volt szerelem .....) egyből mint a régi felni ,de feltéve veszedelmes volt még úgy is h le se volt téve ....
És hála istenek kiderült milyen adatokkal érdemes operálni .
Nem biztos h ilyen eszetlen dolgok itt bárkit is érdekelnek ,de megmutatom
Sziasztok!
Nem akarom szét offolni az oldalt De ez érdekes xd
Nézzétek csak milyen ötlettel állított elém az egyik barátom akinek olyan autója van aminek nevét nem mondjuk ki itt :D:D
Ha fényezés kell szóljatok
Jó lenne már autót is fényezni xdxd
Azt, hogy a lampatestek sotetebbnek tunjenek, csak ilyenekkel lehet elerni? A hatso lampak mintha gyari NB-ken is kulonbozo sotetseguek lennenek tipustol fuggoen. Az NA-kon pedig neha szinte feketenek tunnek. Nekem ezust szinu az autom, ugyhogy szivesen sotetitenek egy kicsit a lampakon.
Valaki tud erről valamit ?
Nem gyáriak ok ...... én is inkább maradnék a gyárinál mert azok szebbek is csak kíváncsi lennék mennyi .
fú 40 ért átgondolom annyiért lehet megtartom ! majd látom mennyire igényli a pénzt az új felni xd
Na pont ilyet vett haver 40ért. Ha gondolod eladom neked, van más is aki keres ilyeneket ismerősök között
if in doubt, flat out.
Haver most vett 40ezerért NB gyári 5 küllős felniket szép állapotban, hibátlanul (a 4db-ot).
if in doubt, flat out.
Sziasztok !
Érdeklődni szeretnék ,hogy milyen árban mozognak az mx5 ös gyári alufelnijei.
Mert lehet h megválok tőlük az új felni érdekében .
Nincs leütve ,gyári színe, nem volt újrafényezve szép állapotban van a gumik pedig 8 hónaposak.
Üdv Mindenkinek Csabi .
Melyik típus?
Sziasztok !
Érdeklődni szeretnék ,hogy milyen árban mozognak az mx5 ös gyári alufelnijei.
Mert lehet h megválok tőlük az új felni érdekében .
Nincs leütve ,gyári színe, nem volt újrafényezve szép állapotban van a gumik pedig 8 hónaposak.
Üdv Mindenkinek Csabi .