matzuda
Velünk: 5319 napja
Mondtak egy helyet de nagyon sok rosszat hallatom róla úgy h inkább oda el se mentem megkérdezni ..... :S:S:S:S:S:S
Mondtak egy helyet de nagyon sok rosszat hallatom róla úgy h inkább oda el se mentem megkérdezni ..... :S:S:S:S:S:S
Krómozó sincs? Krómozás előtt szokás rézzel bevonni az anyagokat
Ja igen még valami !
Itt kicsiny falunkba ember nincs aki tudna valami épkézláb ötletet ........
Pesten netalántán valamilyen csoda folytán elképzelhető hogy van olyan hely ahol foglalkoznak különböző anyagok rézzel való bevonásával ???
Hát oké köszönöm a segítségeket
Probálj ki pár színt ,hátha valamleiyk tetszik!
De ahoz nem kell levenni a mutatót, csak az izzót kicserélni a hátuljában!
Mire érteted ezt h jó motornál ? És hogyan kell pozicionálni ?
A bajom az az h volt már kék,piros műszerfalam és már unom .Most szerettem volna fehérre mert egy lexus ba láttam és nagyon szép ,de ha bonyolult visszarakni a mutatókat és ki tudja hogyan lehet leszedni a hátuljáról azt a zöld színt akkor lehet inkább nem erőltettem ezt az egészet
Beáztatják nem? Én legalábbis úgy emlékszem
Egy időben én is szórakoztam mindenféle színnel, de nem tetszett a homogén műszercsoport, úgyhogy ment oda is a jól bevált SMD led
A revlimiterről letölthető 1:1ben az mx5 műszerbeosztása is. Ha változtatni akarsz a színeken, úgy jársz legjobban, ha rányomtatsz színes átlátszó fóliára, és esetleg stancnyomtatóval matricát csinál(tat)sz rá. A mutatót meg lefújod valamilyen megfelelő festékkel. Ez utóbbi egylövetű poén.
Mielőtt a mutatókat leveszed, sztem húzz kesztyűt, mert a számlapról nem igazán lehet utána leszedni az ujjlenyomatot. A műszerek leszedés után nem állnak vissza a helyükre, azt Neked kell vissza pozicionálnod. Ez utóbbi, jó autónál egyedül a kmóra esetén problémás
Nézegettem a kocsit a használtatón, nagyon szép sajnálom ha nem láthatom majd élőben mert elviszik .....
OK Csak én fehéret akarok és a zöld számok és rovátkák nem akarnak eltűni !
Ha leveszem a mutatót elállítok valamit ?
Ötlet!!
Én vettem bele a homasitában ( kb 400 forintos áron ) 4 darab ugyanolya égőt csak piros színben ,és nekem piros a műszerfal világitásom.
Valami ilyesmi
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És van ötleted h kicserélem a 4 fő égőt amire kis zöld kondom van húzva ,fehére és a mutató fehér de a számok és a rovátkák maradtak zöldek.A rizs szem izzók pedig ugye nem játszanak szerepet mert azok funkciókat világítanak .... mint pl ul légzsák ok abs ...stb stb akkor meg ???? Külföldi oldalakon azt olvasom h a számlap hátulja zöld és le szokták kaparni vagy csiszolni vizesen :D
Van ötleted ? :D
Ha leveszem a mutatót akkor elállítok valamit ? jó értékeket fog mutatni ?
Itt http://www.revlimiter.net/mods/gauges.php megtalálod a választ!
De közben találtam egy képet is hozzá máshol!
Jó étvágyat!
Egyébként lehúzható a tengelyéről!
Sziasztok !
Szeretném megkérdezni.hogy valaki szedte e már szét a kilométeróráját ,mert a számlapnál elakadtam és nem tudom levenni a mutatót .Eltörni vagy tönkre tenni meg nem szeretném .
hmm. leduplázta és nem tudom hogy lehet törölni.. Ezért született ez a hozzászólás