![Ordune](user_images/5613_k.jpg)
Ordune
Velünk: 5669 napja
Gram intézi a tagfelvételt, nem tom merre jár.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Gram intézi a tagfelvételt, nem tom merre jár.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
1. Biciklisnek lehet lakásbiztosítása, amiben lehet felelősségbiztosítási rész. (okozott kár megtérítése: kutya által széttépett tyúkok, eláztatott alsó szomszéd, biciklivel lehúzott autók)
2. MABISZ. Nekem a cégest zúzta meg egy hülyegyerek, biztosítás nélkül persze. Én bízom benne hogy a MABISZ megfinanszírozza. Gyereket sajnálom, mert PorscheHungária nem kalapál: ajtócsere. Vagy magamat ha nekem kell kiperkálni.
Nekem is volt egy karcolasom nemreg, en a Thetaba vittem a Maglodi uton, meg a gyongyhaz metal ezustot is szepre megcsinaltak. Ismerosom mindig ide hordja a ceges autokat, mindig szep munkat vegeznek.
És ilyenkor ki fizeti? Gondolom a biciklire nincs kötelező, vegy leverd rajta? Estleg te voltál a hibás?
Igaz én nagyon sokat pörgetem a motort, de szerintem tuti gyertyát kell cserélnem még így 90.000 km előtt, mert ma is eljátszotta, hogy kis fordulaton teligázra rántott egyet a kocsi, mielőtt gyorsítani kezdett.. Eddig 2 autóban éreztem ilyet, mindkettőnél a gyertya (vagy gyertyakábel) volt a ludas !!!
Nekem meg 2 hátsó lengéscsillapító kéne NA-ba.
Nekem meg eredeti NB legzsakos kormanyom van (normal, nem Nardi), ha erdekel valakit.
Sziasztok!
Gyéé.Bird ..akárki ....
Felmerült egy kérdés valaki tudja e h az mx5 ös futóműve megegyezik e bármelyik más Mazdáéval ??
Sziasztok ! Érdeklődni szeretnék h valakinek van e eladó 4 db gátlója ?
Nem tudom kompatibilis e az na nb ha igen akkor m1 ha nem akkor nekem nb be kellene !
Mindegy milyen állapotú lehet akár rosssz is ,úgy is felújítom ha valakinek van eladó kérem szóljon ! Üdv Mindenkinek Csabi
Sziasztok!
Gyéé.Bird ..akárki ....
Felmerült egy kérdés valaki tudja e h az mx5 ös futóműve megegyezik e bármelyik más Mazdáéval ??
mindig megvárom, hogy bemelegedjen a motor és az olaj is.
Ma is milliószor megnéztem, nem volt ilyen. Lehet lassan gyertyát kéne amúgy cserélnem, picit rövidítem a szervizciklust, úgyhogy 90nél már jön a 100ezres.