Ordune
Velünk: 5674 napja
Az vicc! Egyben autót szállítanak, de kormányt külön nem???
Bulirobot, megkérdeznéd?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Az vicc! Egyben autót szállítanak, de kormányt külön nem???
Bulirobot, megkérdeznéd?
lengéscsillapító, szép magyarul ......
(((meg ugye sibeda... bár ez MX-5 esetében nem kérdés )))
Sziasztok ! Érdeklődni szeretnék h valakinek van e eladó 4 db gátlója ?
Nem tudom kompatibilis e az na nb ha igen akkor m1 ha nem akkor nekem nb be kellene !
Mindegy milyen állapotú lehet akár rosssz is ,úgy is felújítom ha valakinek van eladó kérem szóljon ! Üdv Mindenkinek Csabi
Jöhet teherautóval, busszal vagy akár vonattal is.
Megvettem kb. 2 hónapja egy ilyen kormányt az eBay-en. Ki is fizettem ,de nem tudják elküldeni. Azt ígérték utánanéznek valamiféle alternatív szállítási módnak, de eddig még semmi hír.
Duna Tv-s barátom csinált riportfilmet angliai magyarokról, és abban láttam, hogy van olyan fuvarozó, aki hetente szállít ki magyar élelmiszereket meg cuccokat a magyaroknak. Gondolom annak is jól jön, ha visszafelé se üresen jön.
Utána kérdezzek neked?
Tanga
Megvettem kb. 2 hónapja egy ilyen kormányt az eBay-en. Ki is fizettem ,de nem tudják elküldeni. Azt ígérték utánanéznek valamiféle alternatív szállítási módnak, de eddig még semmi hír.
Duna Tv-s barátom csinált riportfilmet angliai magyarokról, és abban láttam, hogy van olyan fuvarozó, aki hetente szállít ki magyar élelmiszereket meg cuccokat a magyaroknak. Gondolom annak is jól jön, ha visszafelé se üresen jön.
Utána kérdezzek neked?
Megtorpanás sokmindentől lehet. A gyertyakábel is lehet, de ha a kompjutter rossz adatot kap valahonnan (pl. hőérzékelő jeladók), akkor az is okozhat ilyet. Nálam a régi Xedosommal az első hiba okozott ilyet, az NB-mnél meg a második...
Lehet kicsit még várni kellene amíg az olaj is meleg, nem mindjárt kinyomni a szemét hidegen
if in doubt, flat out.
Mostanában nagyon sokat totyogtam hideg motorral, tegnap az első teligázas kihuzatásnál 1 pillanatra lelassult a gyorsulás 4-5000nél. Lehet, hogy gyertyát kéne cserélnem? 83 van a kocsiban, elvben 100nál kell. Azóta kihuzattam még tiltásig vagy 80x :D, 1x sem csinálta, csak az elsőnél. Szokás cserélni ilyenkor vagy hagyjam?
Nekem ez a kormány az exem be volt amikor kijött a gyárból mert utánna egyből ki lett véve ...... :D http://hasznaltauto.medija.hu/543/4228809_4.jpg
Az mx be most meg nardi van
Ezek szerint, Matzuda a tiéd az eredeti NA légzsákoskormány?
Bocsi, félreértés volt, én Nardi-t keresek. De nagyon!
Megcsörgetelek üdv Cs
Nekem kéne, de nagyon. Csörögess meg: 06 hetven 275 hetven 75.
http://www.autolinkm___1998-2000-2625-p.asp
150font=szállítva 50.000HUF. Az jó?