Ordune
Velünk: 5693 napja
Nem tudom mi történt vele, de kérem a kormányát!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nem tudom mi történt vele, de kérem a kormányát!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem vagy teherautó alá csuszott ,de lehet ,hogy inkább szallagkorlát!
Baaszus valaki behozta a kiszemelt gépsárkányt. Mondjuk már elég régóta fent volt mobile.de-n
2800 euro/ 800.000 forint ,de szerintem tudtak belőle alkudni még!
Igaz nem értem azt a 700e res forgalomba állítási költséget ,amikor durván 100.000 a forgalmi stb papirozás + 298.000 a regadó.
Szállítás kb. 100.000 forint volt ,mert úgy is több autót hoztak egyszerre.
Gondolom majd szépen helyrehozzák ,mert ahogy látni szerelő műhely ,és majd ép állapotban is fent lesz mekimélt első tulajdonostól stb..
Mai történet ! Mesélték nekem h egy utcában már három hete áll egy mx5 .
Gondoltam megnézem ,kiderült ez az a kcosi amit az enyém előtt nézegettem bör belső ülésfütés minden van benne .... Bemegyek mondom beszélekl a tulajal tapasztalatok stb stb stb ,erre láttom h ki van belezve a kocsi ... :S mondom az alkalmazotnak a tulaj itt van ?Erre ő nincs de a számát megadja ,kérdem ezzel meg mi történt ?.A srác megvette és a pontos történetett nem tudom a lényeg rá mert valami tóra és ....... recccccs a komplett kocsi a vízbe kötött ki :S:S nagyon kár érte .....
Ja egyébként van érdeklődő a szekérre?
Bird! Te most autót szerelsz vagy elmentél dolgozni mert a topikodba nem írsz semmit?vagy csak nem figyelek?...
csak azért kell lemosni hogy a só koncentrációja minnél kisebb legyen majd abban a levesben, ami mondjuk az alsó gerendában lötyög :D:D:D tavaszig :D
így minden esély meg van egy sótlan halászléhez :D
szerintem érdemes kimosni
Rémlik valaki, aki az igazoltatás elől is ellógott kocsit mosatni.
Miért is?
Mert ezt pont én mondom?
Bird: Köszi, istenit nevettem.
Sehogy!
Szeritned lesz bármi baja ,az autódnak ,hogy ha tavaszig nem mosOd le az alját?
Ha le is mosod ,30km er múlva újra ugyan olyan!
Ti hogy oldjatok meg az alvazmosast ilyen idoben. Gepi mosast nem ajanljak a fenyezes miatt, kezi automosoban meg nem tudom mennyire hatekony (altalaban nem is vallaljak). Neha reggelre annyi só szarad ki az automrol leolvadt hobol, hogy az egesz eves fozest le lehete fedni belole.
Ezt kaptam tegnap, gondoltam megosztom Veletek:
Autósok figyelem! Új lopási módszer, hátsóablak cetlis lopások!
Nem csak autósoknak, hanem mindenkinek, hogy terjesszék az autós barátaik körében. Sajnos ilyen itthon is elképzelhető.
Figyelem! A múlt héten a Auchan-ban parkoltam. Amikor kihajtottam,
észrevettem egy papírt a hátsó szélvédőn. Láttam, hogy az egy benzin blokk volt. Szerencsémre egy barátom már mondta, hogy ne álljak meg (emiatt), mert hogy valaki várhatja, hogy kiszálljak az autómból.
Ez a nőkre és a férfiakra is érvényes., ez a technika már elterjedt.
Figyeljünk a hátsó szélvédőre tapasztott papírokra! Gépjárműrablások új módszerével állunk szemben! (Ez nem vicc!) Sétálsz a parkolóban, nyitod a kocsidat és beszállsz. Indítasz, rükvercbe teszed a kocsit. Amikor a visszapillantóban hátra nézel, a hátsó
szélvédo közepén észreveszel egy papírcetlit.
Megállsz, kiszállsz az autóból és ekkor bukkan fel a tolvaj a semmiből. Beszáll az autódba és elhajt. Nagy sebességgel, gyakorlatilag majdnem rajtad keresztül. ÉS találgassanak a hölgyek...Fogadni mernék, hogy a retiküljük/kézitáskájuk a kocsiban maradt. Így az
autótolvajnak az autódon kívül már a címed, a pénzed és a kulcsaid is meg vannak! Házad és személyed nem titok többé! Nagyon jól szervezettek, már több autós járt így pórul!
Amennyiben papírcetlit látsz a hátsó szélvédődre tapadva, zárd be az ajtókat, indíts és menj el onnan!
A papírt majd később leszeded. Talán nem árt értesíteni erről a családot, barátaidat, különösen a hölgyeket!
Egy retikülben sok fontos irat van. Biztos nem akarod, hogy mindez rossz kezekbe kerüljön!"
KÖSZÖNÖM SZÉPEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!