Erno
Velünk: 7167 napja
Matzuda,
nézegesd a legfőbb alkatrészellátónk oldalát, mindent megtalálsz rajt, amit eddig kerestél.
pl:
keménytető és kiegészítöi (csatok, csavarok)
szövettetők és sz___uzal, huzal rugója)
Sok sikert.
Matzuda,
nézegesd a legfőbb alkatrészellátónk oldalát, mindent megtalálsz rajt, amit eddig kerestél.
pl:
keménytető és kiegészítöi (csatok, csavarok)
szövettetők és sz___uzal, huzal rugója)
Sok sikert.
mennyiért vetted ? bontott kocsiról szerezted ? a tetőt ? honann lehet tudni h meik 1.8 asba van speer ??
a tetőrögzités megvan ,szerintem a csomitetőn lévő króm csikra sem bonyolult csinálni kiálló csavart h fel lehesen fogatni a keménytetőt, de oldalt ????? azzal mit kezdjek ???
ötlet ? bird honann kerítsek anyagot a tetőhöz ? ötlet ?
A trend az szokott lenni, hogy 1.8+6gang=speer. Gyárilag. A Mazda EPC, vagy EQU a gyári szám alapján megmondja mi volt benne gyárilag. Az utólag belekerült extrákról az sem tud. Fánkozzál vele egyet, és kiderül hamar.
Anyagot Csepelen tudsz venni (ipari terület, II kapun be, aztán második balra és keresgélni kell. Még egyszer nem találnák oda), de nem sokkal olcsóbban kapod meg mint a Kárpitmen által adott ár. Az meg megint egy más kérdés, hogy a (fűtött) üvegablakot ki hogyan tudja beleintegrálni
mennyiért vetted ? bontott kocsiról szerezted ? a tetőt ? honann lehet tudni h meik 1.8 asba van speer ??
a tetőrögzités megvan ,szerintem a csomitetőn lévő króm csikra sem bonyolult csinálni kiálló csavart h fel lehesen fogatni a keménytetőt, de oldalt ????? azzal mit kezdjek ???
ötlet ? bird honann kerítsek anyagot a tetőhöz ? ötlet ?
Nekem gyári tetőm van ,ami szövet.
Nem az összes 1,8 as speeres!
A keménytetőt meg csak akkor tudod felrakni ha ,van neked is két kiálló csavarod ,a csomagtér tetőnél, azon a króm csíkon (Úgy emlékszem neked nem volt)
Arra a két kiállos csavarra kell ráhúznod ,és elől,ugyan ott ahol amostani tetőted rögziteni a csattal + oldalat kb váll magasságban is kellene lennie két csatlakozó helynek.
Mivel ezen az autó nem volt keménytető ,ezért oldalt nem lesz ilyen csatlakozási pontod!
Csabi ezek az anyagokat hol lehet beszerezni ? illetve ezek kezelve van valamivel h vízálló vagy nem ?? beszéltem kárpitmen el rendes volt és jó árat mondott csak most lehetséges h ismerősöm megcsinálja ingyen .... és megpróbálom hátha jó lesz csak kinézetre kizárólag az a sötét fekete színű vászon tetszik ami bird nek van de hol szerezek be ilyet ???? illetve csak úgy tudom lecsukni a vászontetőtt h amikor hajtom le és csukodik össze a 2 merevitő cső akkor közüle kinyomkodom a becsipett tetőt ..... és azt mondja egy volt mx5 ös tulaj ismerősöm h kellene lenni valami kötélnek vagy nem is tudom minek ami intézi ezt a dolgot hát nekem fogalmam sincs h mire gondol valakinek van .....????? a másik hol kell felfogatni a keménytetőt mert azt mondja annak sincs meg a felfogatása ..... mert ő szerinte ott kell ahol a napellenző van aztán ami a csomi tetőnél van kis króm csík illetve belül az öv környékén kéne lennie valami féle felfogatási pontnak .... nekem meg nincs ... valaki tudja ezeket ???? mondta hogy az 1.8 as motorral szerelt miata k gyárilag speer es ,ez igaz ??
sziasztok ! valaki megtudja mondani bird kocsiján a tető milyen anyagból van ??? és hol vette vagy hol lehet ilyet csináltatni ??? illetve valaki tudja ezek speckó anyagok ilyen felhaszálásra vagy egyszerű műbür,vászon stb ???
üdv mindenkinek
Szia!
Ha esetleg Bird nem reagálna: neki NB üvegablakos vászonteteje van. Anyagot vehetsz méregárért, aztán megvarrathatod, vagy hívd fel Kárpitmen kollégát és jó áron készít Neked egyet. Telefonszámát megtalálod a képei között
Üdv:
Csabi
Ha csak max 2 dl, akkor mehet bele a desztviz!
A Tetra-bikolort meg inkább idd meg! ÜT mint Állat!
A maradékból meg finom osztrák bort csinálok, ahogy volt divat az valamikor rég.
Köszi a gyors választ.
Hibiszkusz-tetrabasz oldat. Az kell bele. Póriasan fagyállónak hívják :P Tudod, ezen van a "neeztiddmeg" matrica a teszkóba!
Tölts bele fagyállót, aztán kész.
Ha pedáns vagy, tölts ki egy flakonba fagyállót, tölts bele ugyanannyi vizet, ebböl tölts a kocsiba, oszt kész.
Ha akkurátusan pedáns vagy, tölts ki egy flakonba fagyállót, tölts bele ugyanannyi desztillált vizet, ebböl tölts a kocsiba, oszt kész.
Fun is not a straight line
Utántöltenék a hűtővíznek, mert kevés van benne.
Van egy matrica rajta, amin az van, hogy 50/50%-ban valami Hybiszbasz-Tetrabaszomány antifreez alublokkhoz valót higítsak vizzel.
Mivel szokás feltölteni?
sziasztok ! valaki megtudja mondani bird kocsiján a tető milyen anyagból van ??? és hol vette vagy hol lehet ilyet csináltatni ??? illetve valaki tudja ezek speckó anyagok ilyen felhaszálásra vagy egyszerű műbür,vászon stb ???
üdv mindenkinek
ok de akkor tudom legalább h minden ok cak folyamatban ....
köszönöm üdv cs
Szia! Ne aggódj, Gram mester nem szokta elkapkodni a dolgot!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok ! Azt szeretném megkérdezni h jelentkeztem tagnak a miata@miata.hu e mail címen de nem kapok választ .Jó helyre küldtem a levelet ? Vagy időbe telik ?
üdv mindnekinek Cs