balcsi
Velünk: 5712 napja
Idén vajon fog készülni valami karácsonyi huligán videó? Öööö nem tudom Bird mit szól hozzá? Most, hogy kész a "téli fényezés"
már az IL-nél is lehetett venni már vagy 100éve.. de mindegy, ettől ma még nyugodtan alszom..
Teljes mértékig normális szerintem.
Ugyanis a motor jár, ergo melegszik ,viszont oké, hogy hideg van ,de nincs menetszél,ezért a hütőben nem tud eléggé lehülni a víz ,és ezért bekapcsolt a ventillátor.
Nekem mióta lecseréltem a termosztátot,és nincs állandóan nyitva ,sokkal kevesebbet megy a ventillátorom ,és hamarabb is éri el a vizem a megfelelő hőfokot.
Kérdés:
Ha nem pajtom a piNa-t csak úgy normálisan megyek rövid távot, de már pont elég hogy üzemmeleg legyen a moci, majd megállok és hagyom járni, akkor normális, hogy bekapcsol a hűtő?
if in doubt, flat out.
Szerintem a Totalcarosok ezt a Fórumot nem olvassák!
"totalcar -nak üzenném" És kb. ennyi lenne rá a válaszuk:
Kinek képzeled magad? Kossuth Lajosnak,hogy üzenegetsz?
ez a kit lassan már két éve elérhetö!
BBR szépen átvette a cossi -tól.
totalcar -nak üzenném, hogy hírérték = 0
Meg most már ilyen is:
Ilyen is van már, kicsit borsos áron. Ez most nem az étterem téma. Csak a bors miatt szólok. Megint kocsikról van szó. Mx5-ösről. Turbós.
Tud esetleg valaki olyan helyet Budapesten, ami kifejezetten exkluzív, igényes, lehet vacsorázni, vannak finom koktélok és van valamiféle műsor is? Lehet latinos vagy jazz , revüs hely. Lehet drága hely is, egy 6 fős céges bulihoz keresek kifejezetten igényes vendéglátóhelyet.
Előre is köszi!
Én ezt preferálom.
Hát előtte kérni kell egy paraszttálat előételnek, közben két sör a végén meg 2 túróspalacsinta és garantáltan négykézláb mész haza ,)
ja! és kb öklömnyi hús ,)
Itt voltam: http://www.columbuspub.hu/
Elég jó a hely és néha van élőzene is! Kaja szintén jó!
A columbusban ez a kaja elképesztően fasza ,) De revű, meg előadás szerintem nincs...legalábbis ahányszor voltam nem volt.
NC + Cosworth + Eaton MP62 = 235HP. Nááájsz