Csabi76
Velünk: 5809 napja
Megtaláltad a számát a képein?
Megtaláltad a számát a képein?
őőőőőő :D rendben de ha már így említjük a nevét megszerettné venni a lámpáimat kérdés mindenkinek mennyit ér a gyári nb lámpám ami nem karcos nem sárga .... egybe rendbe
Szerintem, vedd fel Kárpitmannel a kapcsolatot, Ő fog tudni megoldást a tetőgondodra
szia turp!
köszönöm válaszod nem akarok értetlenkedni de azt sem tudom mi az :D majd megpróbálom kisilabizálni h mire gondoltál
kb 3 hete van nálam még annyira nem kezdtem bele az elemzésébe :d
Szia!
Szerintem próbáld meg megnézni hogy a tető oldalában a feszítő sodrony nem szakadt -e mert lehet hogy azért púpos a szxr
SZIASZTOK !
igen ! ezért akarok fl lámpát venni ... zsolti ! :D
Múltkor megállított egy rendőr faluszélen. Elmondta, hogy a xenon miatt. Finoman figyelmeztetett, hogy mostanában rendszeres lesz ez az ellenőrzés. Ha NKF (KPM, ki-tudja-most-hogy-nevezik-őket) emberek is ott vannak a helyszínen, akkor korlátozhatják a forgalmit, stb. Kivéve, ha van magasságállítás+fényszórómosó. A rendőr szerint elég a kézi magasságállítás, én úgy emlékeztem és itt is megerősítették a klubtársak, hogy automatikus rendszer kell. Vagyis utólagos megoldás kilőve. Mivel mostanában munkaeszköz lett a kocsi, mennie kell és nem akarok vitatkozni senkivel.
Mindegy, én szerettem, mert sokkal jobban láttam vele, majd megleszek a gyárival. Még valami: nem villogtak rám, hogy vakít, igaz figyeltem arra, hogy tiszta legyen a lámpa.
Talán valakinek jó lesz még a készlet, majd meghirdetem másik topickban is.
Laran miért vetted ki a xenon szetted????!!
Egyébként tudja vki, hogy hogyan mérik a gyárban a 0-100-at? Én úgy gondolom, tele tankkal, talán 2 személlyel(vagy annak megfelelő tömeggel), esetleg csomagtartóban a megengedhető max súllyal, vmilyen gumival, gyári nyomáson. Egy fő, üres tank/csomi, top gumikkal, gyárinál könnyebb felni azért hozhat pár tizedet nem?