Atom_75
Velünk: 6834 napja
Csak még egy gondolat ide: nem széria állapotú kocsit birtokolni, amit te magad építettél vagy építtettél az egy nagyon jó dolog. Egyszerűen több mint bemenni egy kereskedésbe és választani egy zsír új verdát, amiből a raktárban áll még 10 egyforma. Annak is meg van a maga bája de pl engem nem vonz. Létrehozni valamit, ami egyedi és több mint az amiből indult az építés az már vonz, hiszen így a tulajdonságok kombinációját elméletileg én döntöm el. Persze sok árnyoldala van ennek az egésznek, az ember néha elátkozza a pillanatot amikor belekezdett, de azért nagy móka.
Az NC nekem olyan, mint egy jó nő, aki baromi sportos, kockás a hasa, van öt diplomája és beszél 5 nyelven - értem én hogy szuper, csak engem pont nem ezek a tulajdonságok indítanak be. De persze abszolut elismerem az érdemeit.
Hasonló a véleményem. A kocsim a balatonon áll, egyik kolléga felajánlotta, hogy lemossa. Mondtam neki, hogy ok, de csak melegen hajtsa. Mondta, más kocsiját nem fogja. Tegnap ezt írta:
"ez egy állaaaaaaaaaaaaaaat! ha azt mondják vezetés, akkor pont ezt értem alatta! minden porcikája imádni való, úgy tökéletes, ahogy van! nem kell se több, se kevesebb. lehet, hogy vannak erősebbek, újabbak, flancosabbak, de hogy emberközelibb nincs, az biztos!
amit pedig a kompresszor okoz, na azt nem tudom leírni. arra egy vers, egy festmény esetleg egy klasszikus zenemű kell! ISTENKIRÁLY!
köszi nagyon a lehetőséget!! sajátomként vigyáztam rá
..van egy eladó 1.5-ös swiftem, ha tudsz valakit..."
Tök jó érzés, hogy amit én raktam össze ennyire tetszik másnak és ugyan azt látja benne mint én. Én nem akarom ennél erősebbre, mert nekem ez így pont jó. Megvan az összhang a többi cuccal. Elfogadom hogy vannak gyorsabb autók, (pl Vdani NC-je) meg amik gyorsabban érnek körbe a ringen, és nem vágyom rá hogy legyen még 50 LE-m. Pályán azért kijönnek gyengébb pontok, futómű, fék, de amúgy megvan a harmónia.