opzsolt
Velünk: 5711 napja
no az nincsen . biztos furcsaán hangzik de nem is tervezem akkor elvileg majd keresek egy embert akinek van aztán hajrá
no az nincsen . biztos furcsaán hangzik de nem is tervezem akkor elvileg majd keresek egy embert akinek van aztán hajrá
Hitelkártyával tudsz fizetni.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
hogy megy a dolog? mondjuk bankszámlám nincsen
http://www.mx5parts.co.uk/product_info.php/products_id/779
ez jó olcsó innét szokott valaki rendelni? nem nagyon szoktam külföldről ilyesmit venni .
http://www.mx5parts.co.uk/product_info.php/products_id/779
ez jó olcsó innét szokott valaki rendelni? nem nagyon szoktam külföldről ilyesmit venni .
na akkor ez meg van . órák óta nem tudtam belépni a fórumra valami nem volt oké.... elnézést.
Köszönöm szépen!!!
és egyébként is van Neki saját topikja, ahol az első hozzászólásban ott van a minden elérhetősége....
http://www.miata.hu/forum/?tid=3272&page=5
matzuda,
Adj meg vmilyen elérhetőséget! Természetesen nem fogjuk ide kirakni se az email címét, se a telefonszámát! Így ő sem tud téged elérni !
sc
Sziasztok!! nagyon nagy szükségem lenne Bird telefonszámára!! Ha valaki tudja adja meg nekem legyen szives!! Szerdán akarok mx5 venni ....Pesten tudnám megnézni és szeretném kikérni Bird véleményét!!!!
Update:
Egy gumicsőátmenettel meg egy bilinccsel, a gyári csőre sikerült rápasszentani (így most bilincs szorít gumit gumira, de az együttes vastagságuk cca 2cm oldalanként, úgyhogy nem hiszem, hogy beszisszen a levegő.). Most éppen ott tartok, hogy a gyári airboxra akarom rárakni, amivel 2 gond van: a csavarfuratok az AFM-en 10mm-el feljebb vannak, és a négyzetes szívó oldal kb 2mm-es átfedésben az airbox tetejétől. Valószínűleg marni fogok egy köztes aluminiumlemezt (sztem 15mmest) ami orvosolja a problémát. Egyébként a doboz tetejére rakva is simán be lehet csukni a motorháztetőt, úgyhogy ha valakit ez tart vissza, ne hezitáljon
Bird: Kösz a tippet, de marhanagy az átmérőkülönbség, és a gyári cső oldalfala, úgyhogy ez a megoldás sajna kiesett. Ha mégis direktszűrő lenne a vége milyet ajánlanál? Most jöttem a Homából, és egyik sem győzött meg öszintén szólva. Viszont van nekik a lámpáidból
Megjött végre az RX7-es légmennyiségmérőm. A bajom az, hogy kiáramlócső mérete kb akkora mint a gyári gumi összekötőcső külső átmérője, a másik oldalra meg direktszűrőt kellene kitalálnom. A szivacsos gomba szimpi lenne, de nem bízok benne, sima fémhálósat meg félek felrakni. Van valakinek eme két problémára zseniálisan egyszerű ötlete?
Mondjuk valami olyasmire gondoltam, ami első lépésben nem igényli a szívótorok utáni gumicső teljes szanálását.
Esetleg meg melegíteni nem lehet,és úgy ráhúzni??
Ne félj a direktszürőtől!
Egyszerüen ,ha megfelelően tartod karban ,meg fujkálod rendesen olajos cuccal ,akkor nem lesz semmi baja a gépnek!
Megjött végre az RX7-es légmennyiségmérőm. A bajom az, hogy kiáramlócső mérete kb akkora mint a gyári gumi összekötőcső külső átmérője, a másik oldalra meg direktszűrőt kellene kitalálnom. A szivacsos gomba szimpi lenne, de nem bízok benne, sima fémhálósat meg félek felrakni. Van valakinek eme két problémára zseniálisan egyszerű ötlete?
Mondjuk valami olyasmire gondoltam, ami első lépésben nem igényli a szívótorok utáni gumicső teljes szanálását.
Nem tudom. Az enyémnél biztosan kisebb lesz (90-esamerikai légzsákos), ráadásul a kormány maga vastagabb, ezért jobb a fogása.
Kérdezd Bird vagy Gram kollégákat, ők már lecserélték az eredetit.
Mindenesetre már tűkön ülök! Remélem a légzsákot is be lehet úgy kötni, hogy működjön (ha baj van).
ez mennyivel kissebb mint a négyküllősöm ? azért kérdem mert fogalmam sincs sosem néztem közelebbről 100 font az kb 30 e. nem annyira vészes egy bőrős ismerősöm van is aki szokott bőrözni pazarul dolgozik
(ez látszik a laguna kormányomon is ajánlani tudom bárkinek)