Bird
Velünk: 6860 napja
No comment
No comment
Szerencse, hogy nem tudok belépni, pedig már beregisztráltam más névvel is!!
De a hozzászóló kollégák jól beszéltek, úgyhogy már nem is akarok hozzáfűzni semmit sem!
Én most látom először ezt a faszit ,de annyira unszimpatikus ,hogy hihetetlen.
Meg inkább írja le a mondani valóját, mint, hogy hangot adjon ki a szájüregéből!
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
ezentúl nem az MX-5 lesz a világ legjobb autója?
Azthiszem enyhén le lettünk cseszve!!
Szerencse, hogy nem tudok belépni, pedig már beregisztráltam más névvel is!!
De a hozzászóló kollégák jól beszéltek, úgyhogy már nem is akarok hozzáfűzni semmit sem!
de igen az övé volt de volt vele munka utánna rendesen
lemezkerékkel vettem meg "bójlerekkel" ........ ,aztán kapott egy fényezést megkapta a kerekeket ,futómű... +használhatatlan gumi :D .... 165 40 17 :D stb stb a lényeg sok idő pénz volt mire ilyen lett :D
http://belsoseg.blog____rekordot_dontottunk
(bár szerintem már úgy is megnéztétek
Ez nem Ateri Ex kolléga autója volt??
KÖSZÖNÖM SZÉPEN !!!!!!!!!!!! hát igen az lenne a legjobb !!!!!!!!!!!bár kb 7 éve kergetem az álmom h egy fd3s rx7 ..... de még mindig várnom kell így választásom a kis mx5 re került amit szintén gyönyörűen és igényesen meg lehet építeni + hátsókerék +roadster stb stb ..... gondolom nektek nem kell sorolnom:D csak a gond az , h van egy suzuki is de azt max 500 ért lehet eladni pedig én is azt akartam h feleségemnek maradjon az enyém magamnak meg egy mx ...... deeee 4 hónapja megházasodtam lakás vásárlás stb úgy h sajnos tőle kell megválnom .Mivel ha a suzuki t is eladom akkor egyetlen egy normális autó sem marad a családban amivel lehet is közlekedni :D és mivel a kis mx re is borzasztó ültetés és 16" 8j vagy akkár 8.5 j kerekek várnak de ha megbolondulok akkor lehet 9 j akkor az is ilyen kis díszdoboz lesz mint a mostani :D ahogy apósom mondaná "közlekedésre alkalmatlan jármű :D
hát ez nagyon szép autó igényes gazda vagy !!! én ez mellé vennék egy MX5 öt
sz@r ügy...
nem tom, nekem a matricarendszám-forgalmibabajegyzés hiányában azért leműszakiztatták, adtak valami papírt, MAJD az okmányiroda javította a forgalmit ÉS egyidejüleg bejegyezte a műszakit, és felragasztotta hátra az érvényesítőt is.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
sz@r ügy...
nem tom, nekem a matricarendszám-forgalmibabajegyzés hiányában azért leműszakiztatták, adtak valami papírt, MAJD az okmányiroda javította a forgalmit ÉS egyidejüleg bejegyezte a műszakit, és felragasztotta hátra az érvényesítőt is.