Bulirobot
Velünk: 6255 napja
Illetve lehet útvonalengedélyt kérni a vizsgaközpontig, de nem tudom mivel jár, sose próbáltam.
Azt kérdezte, hogy mit foglalkozol az elírt alvázszámmal? Ez durva.
Lopott rendôrautóhoz is adna papírt, az se érdekelné
Illetve lehet útvonalengedélyt kérni a vizsgaközpontig, de nem tudom mivel jár, sose próbáltam.
Azt kérdezte, hogy mit foglalkozol az elírt alvázszámmal? Ez durva.
Lopott rendôrautóhoz is adna papírt, az se érdekelné
Az ilyen bürokrata csinovnyikfajtának én is a szájába lépnék többnyire. -..-
Való igaz, hogy az esetek 90%-ában irigyek és pénzéhesek mindenütt a közszférában. Reméljük, rendeződik gyorsan a gépsárkány sorsa. Ja, a trélrerrel nem biztos, hogy érdemes szenvedni - ha csak nem saját vagy extraócsó - P-rendszám talán praktikusabb. ;-)
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
És újabb pénzedbe is kerül ez a móka?
Vagy ,ha minden stimmel az autón akkor ingyen van?
Bár itt semmi sincs ingyen!
Neem, ezzel a javított papírral lehet menni újra vizsgázni! A mai vizsgát nem veszik figyelembe.
Az finom!
Azt hittem, hogy ha már ilyen kedvesen az öledbe adták a javított példányt ,akkor ezzel el is készült a mutatvány!
Köszönöm a bíztatást, már jobban vagyok. Érdemes írni, gőzleeresztő hatású. Vagy inni.
Sajnos viszont a hétfői júróringre nem tok így menni. Pedig jaaaj de jó lett volna.
@Bird: nincs vizsgám. Olvass.
Gram!!
This is the real world!!
Unorító!!
De legaláb van müszakid!
Gram, ne legyél ideges inkább örülj neki, hogy te nem a szoci-szürke-átlagpolgárok közé tartozol, akik életükben sosem robogtak lenyitott tetővel semmilyen szerpentinen, hanem a lecsókolbászt tolják a műanyag abroszról a panelban, és közben a barátok köztöt nézik... :-)
Sajnos még kb 10-15 év mire kihalnak ezek a hóvirágok az írógépük és pecsétek közül.
Nyugtasson a tudat, hogy ők nem boldogok, nem érzik jól magukat a bőrükben, te meg igen!
Ahogy a Pokolgép énekelte hajdanán: "Kispolgárok tudjátok meg akkor jó, ha szembefúj a szél!" Ebben sok igazság van, volt lesz.
De elég az idegeskedésből, nosztalgiából és világmegváltásból: HÉTFŐ JURÓRING! :-)
Ne legyek ugye ideges?
Kis magyar valóság: műszakim lejár, balfék vagyok, forgalmimat elveszik. Innen laza 3 hét múltán jön a határozat, hogy 3 napon belül adjam le a rendszámokat, amiből ugye az egyik pótolhatatlan kismatrica. Cselesen a határozat arról szól, hogy a műszaki alkalmasságának igazolásáig kivonják az autót a forgalomból, tehát próbálom menteni a rendszámot és gyorsan levizsgáztatni az amúgy jó kocsit.
Vizsga megvolt és átmenne, de nem tudják kiadni a vizsgalapot, mert a határozatban elfelejtették beírni a B+D rendszámot, elírták az alvázszámot, kihagyták a kivitelt meg a szállítható személyek számát.
Becsattogok, csókolom, legyen olyan kedves kijavítani.
- Ebben nincs hiba!
- De mondom az alvázszám..
- Most mit foglalkozik vele?
- Nem adják a vizsgalapot, ha ez nem jó, meg a többi adat...
- A rendszám engedélyt sosem szoktuk beírni!
- De ezen az autón nincs szabványos tábla, elöl-hátul engedélyköteles.
- Adja ide!
Kézzel belejavít, pecsét, ölembe elémbassza.
- Tessék!
- Köszönöm, elfogadom a bocsánatkérést, amiért ön miatt kétszer kell elvitetni az autót trailer-rel vizsgázni.
- ߤ÷ß$Ł>#@>&##>...
És bakter, még ő ideges. Miért nem úsztak cápák a magzatvizében! Komolyan, ha bárki a magánszférában így dolgozna, egy napnál tovább nem tűrnék el sehol.
Gondoltam, megosztom, hogy mindenki megnézhesse a műszaki érvényességit.
Póló: a nyomógép még megvan, 3 millióért vettem, 1,5-ért eladó. Nincs időm vele foglalkozni, boccsantok.
Tagság, jelentkezés: nem volt időm eddig az újakat felvenni, esküszöm, a napokban átnyálazom a leveleket! Sorry!
Fun is not a straight line
Megváltozott a számom végre!!
Ezt tessék elmenteni 20/439-68-59
Bird
ÓÓÓ, olyat anno domini én is rendeltem, de a méret úgy sem jó már. Lassan a 3XL-be sem fogok beleférni...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
lehetne csináltatni valami fincsi jópofa pólót akár MX5 vagy Miata felirattal is