Cimbi
Velünk: 5322 napja
Nyugi nem para Ott régen roki volt csak lekopott a jel és már egyáltalán nem látszik!
if in doubt, flat out.
Nyugi nem para Ott régen roki volt csak lekopott a jel és már egyáltalán nem látszik!
if in doubt, flat out.
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Tiéd a zöld és a roki parkolóban szoktál állni a meki bejáratnál?
Tudom le van kopva....
Ha igen akkor már láttalak! Este tali Remélem jó idő lesz és mehetünk krúzolni
if in doubt, flat out.
Gyere el a mekihez! Minden pénteken tök normális srácok vannak, kajálunk 8tól majd a parkolóban beszélgetünk, én is ott leszek és utána szívesen mehetünk a városban!
Ahogy jösz ki a kerepesin, elhagyod az árkádot és jobb oldalon lesz egy omw és mcdonalds. Ott leszek ha jösz!
Gyere el a mekihez! Minden pénteken tök normális srácok vannak, kajálunk 8tól majd a parkolóban beszélgetünk, én is ott leszek és utána szívesen mehetünk a városban!
Ahogy jösz ki a kerepesin, elhagyod az árkádot és jobb oldalon lesz egy omw és mcdonalds. Ott leszek ha jösz!
hetven-3nyolcvan-8hat-negyven3
if in doubt, flat out.
Oké, reményeim szerint 9-10 felé szabadulok, adsz egy mobil számot?
Rád csörögnék hogy merre jártok.
if in doubt, flat out.
Hejho!
Hétvégén valami gurulás engem is érdekelne, ma este csak 9-10 től lenne jó nekem, valaki még akkor?
Itt dolgozom:
http://www.fortwo.hu/
if in doubt, flat out.
Én egy éve még ott dolgoztam, de azt hiszem így is vannak még hárman mx-5-tel a Montevideoban.
Melyik cég?
Helló mindneki
Hétvégén jön valaki Tökölre nézelődőnek? Még nem találkoztam másik miatással
Tegnap előtt megvolt a karcok eltűntetése, már csak egy utókezelésre kell visszamennem egy hét múlva. Kapott polírt, waxot, pioneer mp3 usb rádejót és minden szépet s jót
Tegnap fatya idő volt egész nap céltalanul kocsikáztunk a városban és környékén, ma este a kerepesi úti mekinél leszek toyota (régi) találkozón, ha esetleg valaki arra jár!
Még nem tudom ki merre lakik közületek, de ha valaki a montevideo utca környékén jár szívesen várom egy cigiszünetre, mert itt melózom.
Csáó
if in doubt, flat out.
Igen, szerintem is szép nagyon a sárkány, költöttem is rá miután megvettem, nagy volt a szerelem, egyedül a klima hiányzik nagyon:-(
De tényleg fájna érte a szívem, úgyhogy most azon mozgok hogy a céges ki tudjam váltani havi kerettel és abból veszek egy másik hátsó kerekest :-)
Ez lenne a legkerekebb megoldás, remélem megvalósul.
Tényleg, hogy állsz a javítással? Felépült a gép?
Na látod ezért jó a kis mazda ,mert olcsón juthatsz egy élményautóhoz!
Ahogy emlékszem nagyon szép állapotba volt a kisautód ,tehát én megtartanám ,és probálnék valami megoldást keresni a problémádra!!
Ennyi pénzért nem nagyon talál az ember jó állapotú, és ilyen stílusu autót!
Nehéz dolgok ezek!
Én is sokat gondolkodtam s2000-en, nagy honda fun is vagyok, volt már nekem is + a családban is 3, szerettük őket.
Viszont fő kocsinak, 4-ért nem vennék kabriót (roadstert) csak kemény tető jöhet szóba. Max a mazdát cserélhetném le erre, de az nem ér meg nekem meg + 3Mft-ot, nem adna annyival többet. (hosszú túrákra, utazásokra, alkalmatlanok nekem ezek a kocsik. élménykörökre, 50-100 km-re nagyon jók, de e felett nekem már kényelmetlen)