Bird
Velünk: 6908 napja
Na akkor most jön az hogy ,ha 4millio a plafon ,akkor S2000?
Ha nem forgatod le tiltásig ,és nem fűzöd meg az össze körforgalmat akkor nem lesz baja.
Na akkor most jön az hogy ,ha 4millio a plafon ,akkor S2000?
Ha nem forgatod le tiltásig ,és nem fűzöd meg az össze körforgalmat akkor nem lesz baja.
Marha jó a kérdés...Szerelem függő...Az eszemmel minél kevesebbet, hiszen úgy is csak bukom...
De amik szóba jöttek:
MR2 2 MFt-ig, de nincs megfelelő
Celica, 2-2,5 MFt-ig, de nem turbó és nem hátsó kerekes....
3as coupe bmw, itt 4 MFt a plafon... (lehet ezért itt ellenszenves leszek, de nekem marhára tetszik)
Mennyi lenne a lélektani határ ,amit autóra tudnál most áldozni?
Csak azért kérdezem ,hogy mik jöhetnének még szóba az Mr2 Petőfi ,és a kis MX-5 ön kívül!?
Jó a memóriád Bird!:-)
Valóban feltettem a verdát, az az igazság, hogy anno linkeltél egy mr2-t, amit nagyon megtetszett, alkudoztam is rá, majdnem megállapodtunk de végük elvitték előlem.
Megvallom nektek őszintén kicsit keveslem az erőt az mx-5 -ből, tuningolni meg nem akarom / fogom.
MR2-t nem veszek azt eldöntöttem, mert bár tetszik nagyon kevés van, nagyon problémás lenne fenntartani, sok turbós benzinest átnézem a japánok közül, de egyik se az igazi, úgyhogy most német kocsik irányába nyitok, de ne kövezzetek meg:-)
Viszont fájna a szívem a miata miatt, plusz az asszony is folyamatosan nyúz, hogy maradjon meg a tücsök (most nagyrészt ő használja) és inkább a céges kocsit adjam vissza, számlázzak be helyette. Ha sikerül jól megállapodnom akkor megmaradok veletek is és a másik vágyam is teljesül. Úgyhogy egyenlőre csak szondázom piacot, nem tolonganak egyébként sem a vevők, az árban sokkal lejebb pedig nem fogok menni.
http://www.hasznalta___6i_16v_miata-4166200
Már is eladó sorba került azthiszem Gabesz autója???!!
isteni kabrió (akarom mondani roadster) idő volt ma!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Érdekes autkat lehet itt venni vagy bérelni (bár Miata nincs):
Érdekes autkat lehet itt venni vagy bérelni (bár Miata nincs):
SOS! Segítséééég!!
Valaki nem jár Pécs és Budapest között???
Megjött a felnim ami Balneum kollégánál van, csak felkéne juttatni hozzám!!
Gratulálok az autóhoz! A bőrülés több UV-t kap, mint egy csukott autónál, már csak ezért is érdemes ápolni. Én nagyjából félévente kenem be bőrápolóval, hogy ne száradjon ki, és ne repedezzen. Kb. ugyanez a gyakoriság igaz a gumi tömítések szilikonozására és a tető ápolására is. A legtöbben a Turtle Wax Wet and Balck gumiápolóját használják a vinil tetőhöz, de valószínűleg pont olyan jó bármilyen más gumiápoló, de volt, hogy méhviaszos ápolóval kentem át. Fontos karbantartás még a vízleeresztők tisztítása, ezt érdemes gyakrabban elvégezni.
he?? Bandito eladta az autóját?? hát ez meg hogyan?
miért? mi lesz az utód?
...pedig nagyon szerette
De, én voltam az. :D
Sziasztok!
Múlt hét kedden lett meg fél év keresgélés után a saját mx-5-öm, egy bőrős-fás, bordó, 1.8-as NB képében. (Ha lesz egy kis időm, töltök fel képeket). Rettenetesen zsír a járgány, garázsban tartom, és kímélem természetesen. :D A kérdésem az lenne, mivel a közvetlen környezetemben még soha nem volt bőrös kocsi, hogy ez milyen ápolást igényel, milyen gyakran, és hogy kellene takarítani/karban tartani. Ugyan ez a kérdéskör foglalkoztat a tetővel kapcsolatban (gyári, vinyl külső rétegű tető van rajta). Mosásnál kell valamire kiemelten figyelni (kézi mosóról van szó, gépibe semmit sem vittem még eddig, ezután sem fogok...) ?
Szia Joe_R!
Véletlenül nem Te vetted meg Bandító gépét (Tatáról)?
if in doubt, flat out.