Ordune
Velünk: 5766 napja
Na (nálam NA ), és mi volt az a hatalmas mx5 tömeg tegnap du. verőcén (ahova én az asszony/gyerek/unoka/kutya felállás miatt nem a szépautómmal mentem...)?
A szlovák gurulás vége.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Na (nálam NA ), és mi volt az a hatalmas mx5 tömeg tegnap du. verőcén (ahova én az asszony/gyerek/unoka/kutya felállás miatt nem a szépautómmal mentem...)?
A szlovák gurulás vége.
Danny, tegnap finom volt a süti az Osváthban?
múltkor egy szürke na beengedett a petőfi híd felé.. én az eltétől jöttem ki a pinával.
ki lehetett?
Dioszegiben egy oraja ott parkolt nyitott tetovel az ikertestverunk a jatszoter sarkan, gyerekulessel a jobb egyben. Csinaltam gyorsan egy kepet is de jol gondolom, h amig nem vagyok klubtag nem tudok kepet betenni?
Ja, egyebkent innen valaki a masik?
Es aztan szaz meterrel arreb parkolt egy csukott NA is, talan D-s rendszammal.
A bordó valószínűleg én voltam..
Ma reggel fél 10 környékén ferihegyi gyors út Köki terminálnál kék NC., rendszámát nem néztem de intettünk is egymásnak. Innen valaki?
Hengermalom úton ezüst NB nyitott tetővel percekkel ezelőtt? Nem vilagít a jobb hátsó lámpád! ;-)
Hengermalom úton ezüst NB nyitott tetővel percekkel ezelőtt? Nem vilagít a jobb hátsó lámpád! ;-)
Ha minden igaz a szürke miata en voltam. Szokásos szombati bevásárlás.
Délután bevásárlás off autóval, indulás után 5 percen belül 3 miata.
13:15
Ha minden igaz mester jött szemben a budakeszi Tescónál, ha nem tudtad miért villogott a fekete Audi akkor most már tisztul a kép.
Bordó NB Budaörs Budakeszi felőli végén.
Szürke MIT keménytetős NB Auchan parkolóban percekkel később.
Innen?
Tegnap koradélután két NA-t is láttam Egerszalok közelében (ahogyan kell nyitott tetővel), egyik piros volt, a másik talán sötétkék? Én sajnos "off" autóval voltam. Danny
Szurke NC most elottem kettovel araszolva a budai Gabor Aronon lefele a Szilagyi fele?
Az tuti stimmel!