Greg
Velünk: 4063 napja
Ordune, nagy meggyőződéssel állítom hogy "reggel" fél 10 fele láttalak a Király u. Nagymező sarkán kanyarodni off bömbi autóval! én off Peugeot bringával voltam...
Ordune, nagy meggyőződéssel állítom hogy "reggel" fél 10 fele láttalak a Király u. Nagymező sarkán kanyarodni off bömbi autóval! én off Peugeot bringával voltam...
Ma (13.10.10) 16:40 Vajda Péter út LCG 272 anny? 16:55 LBH 714 brg NBFL? Innen vagytok? At fl a máv épület mélygarázsából jött ki
Na ha valaki Szegden jár, csörgessen meg. Pláne ha szegedi. Megiszunk egy italt, kávét, bármit. Minden nap a zeneiskola (Tábor utca) előtt állok. Egyszer láttam egy fekete NBt ő barátságos volt. Szóval hívjátok: 205183251
Ha piros volt az a valaki, akkor vállalom... De csak akkor.
A fehér NBFL-t láttam én is ma Szegeden! Pont elém kanyarodott, (pirosnál álltam) látott is, de semmi "klub szellemet" nem véltem felfedezni a sofőrön...még csak nem is intett.. nem tudom kié lehet...De téged nem láttalak sajna még losodavid! Pedig járok Szegeden sűrűn, nem messze lakom.
A fehér NBFL-t láttam én is ma Szegeden! Pont elém kanyarodott, (pirosnál álltam) látott is, de semmi "klub szellemet" nem véltem felfedezni a sofőrön...még csak nem is intett.. nem tudom kié lehet...De téged nem láttalak sajna még losodavid! Pedig járok Szegeden sűrűn, nem messze lakom.
Ma Szegeden a Kossuthon egy fehér Nb (fl) KFA rendszámmal...innen valaki?
Ismét Szeged KFA rendszám Tábor utca....miért nincs itt senki?
Valaki nagyon sietett szerda reggel előttem a Rózsadombtól az Euro centerig az NA javal!
Ma Szegeden a Kossuthon egy fehér Nb (fl) KFA rendszámmal...innen valaki?
Lillusz ma 14:55kor a Hungárián?
A "Te voltál (a tulajdonos?)" részlegbe: a mi utcánkban is leparkolt valaki egy ezüst NBFL-t, kifakult fekete soft toppal, side bumperrel, NB könyöktámasszal. Már lassan két hónapja nem mozdul. Ha hiányzik valakinek, szóljon.
Szívesen megvenném a side bumperét :D
ezt mindig kivitelezhetetlen műveletnek gondoltam.. de most rájöttem h tévedtem :D
"Te voltal" helyett "Tied volt?": Egy ismeros szolt, hogy kerdezzek korbe, nem hianyzik-e valakinek egy piros miata (tobbet direkt nem irok rola), mert gyanusan hirtelen tunt fel valahol es par hete mozdulatlanul "pihen" ugyanott... Remelem rossz a megerzese es a legnagyobb baj csak az off-olasa a topiknak - bicsibocsi
Te voltál?
Morgan Stanley irodaház -2 szint zöld NB
xzy - 885