Ordune
Velünk: 5544 napja
Klauzál utcában MMX-001 redszámmal innen valaki?
Ezt sokat latom arrafele. Ma volt egy szurke kemenytetos NC is a Klauzal teren.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Ma szokatlanul sűrű napom volt, amit mindenképpen össze kell foglalnom ebben a topikban.
Reggel 8-kor egy citromsárga NB-vel kezdtem a Karolina/Hamzsabégi sarkon, a Karolinán állt a pirosnál, nyitott tetővel, vezetője valamit matatott, úgyhogy észrevétlenül mentem el előtte.
Aztán dél körül az Infoparkban volt dolgom, parkolóhelyet kerestem, láttam 10 méteren belül 3 másik NB-t, egy zöldet, egy bordót /?/, ezek egymás mellett parkoltak, illetve pár autóval arrébb egy világos szürkét, szép kék tetővel.
Utána a MOM Park parkolójába vettem az irányt, ott a szintén alvó ikertestvérünkkel sikerült összefutni, szép titanium grey színben.
Ez után hazafele a Karolina másik végén, a Villányi előtti lámpánál egy nyitott tetős zöld NB-vel zártam (egyelőre) a napot, aminek a vezetője asszem telefon rakott éppen töltőre, úgyhogy mellette is észrevétlenül suhantam el.
Vicces nap volt.
A kiskorú Doki szemét fekete sávval kellett eltakarni személyiségi jogai védelmében:-)
Ma reggel az Avenida Diagonalon Barcelonában egy ezüst NC-ben? :-D Spanyolországban alig van MX5 tulaj, az is mogorva... Méregetett szájhúzogatva, aztán felhúzta az ablakot :-D
A régi autódnak is ezt mondogattad mielőtt elcsúnyítottad?
Fekete NB MK... rendszámmal Sóstón?
A régi autódnak is ezt mondogattad mielőtt elcsúnyítottad?
Az élet sohasem fekete vagy fehér Tomász.
Elkelt a vas?
Zöld NB CabriosDokival a volán mögött. Meg egy piros kompresszoros NA szintén CabriósDokival a volán mögött?!?!?!
Szegeden a Fő fasoron egy szürke NA felhúzott tetővel kb 2 perccel ezelőtt? Az erkélyről láttam.
Hahó, Sötétkék nc, m3-on ma reggel 9körül, integetünk ( köszi, hogy beengedtél), de aztán én siettem Debrecenbe. Ki volt?
Ma dél körül titánszürke (Phoenix) NBFL (ICN-xxx) Szfváron a Vidi melletti parkolóban?