Ordune
Velünk: 5572 napja
Klauzál tér, az irodánk előtt áll egy piros NB, innen valaki?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Klauzál tér, az irodánk előtt áll egy piros NB, innen valaki?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
26-án 0.30-kor 10-es útról Üröm felé ki kanyarodott egy sötét(kék?!?) színű NA-val? Én off autóval álltam a lámpánál...
Tegnap délután, piros NA-val az "üdítő" budai felső rakparti dugóban raszolva? Kb 3 autóra volt előttem, ha jol láttam elégge ültetett volt...
Csak ha drifteltem...
Zöld NB világosszínű tetővel 14:57-kor a Monk a flúgos nyomozóban?Innen valaki..?A várost sajnos nem tudom.
Gram ma (08.22) fél 1 körül a Kálvin téren?
Össze intettünk és úgy tűnt, hogy egy ffi vezeti és szerintem bordó sima NB volt.
Azért üdv neked is! Lehet csak nem vettelek észre valahol
Szia Gzugzu! Pomáz környékén bordó (inkább piros) Nb-vel elég nagy valószínűséggel én voltam! Üdv Néked is!
Ez az, hogy sok van,ahogy látom, pedig én is ritkán találkozok velük, pedig mindennap azzal megyek.
Szerintem én voltam.Gramékal gurultunk.
A Pécsen fel-felbukkanó kék NB-t én is ismerem. A tulaja Sopronba él és dolgozik, és jó eséllyel ő mérgezett meg
Ha minden igaz, akkor most pont lent van Pécsen.
Engem Zoli bácsi mérgezett meg a pirossal... Az a látvány, ahogy a Kossuth-díjas "forevör jáng" krúzolgat a városban olyan vizuális élmány, ami nem tette kérdésessé, hogy, ha egyszer roadster, akkor milyen... Tök jó, hogy ezek szerint Pécsen ilyen sok van. Kár, hogy hiába mászkálok fel-alá rendszeresen, hétvégeken Abaliget-Orfű-Komló is befigyel, mégis szezononként, ha 1-2 alkalommal sikerül összeintegetni valakivel. :-( Nemrég voltam Tatán a Víz-Virág-Zene fesztiválon, ott 2 nap alatt néggyel találkoztam, volt, amelyikker többször.
17.-én Pomáz környékén bordó NB-nek üdv! Innen volt valaki?
A Pécsen fel-felbukkanó kék NB-t én is ismerem. A tulaja Sopronba él és dolgozik, és jó eséllyel ő mérgezett meg
Ha minden igaz, akkor most pont lent van Pécsen.
Nekem sötétkék NB van. Én is ritkán futok össze, a piros NC-t szoktam látni, egy idősebb építészé úgy tudom. A fehér NC-t többször láttam már. Tegnap meglepetés volt, hogy kettőt is láttam kb. fél ór eltéréssel.
Nekem sötétkék NB van. Én is ritkán futok össze, a piros NC-t szoktam látni, egy idősebb építészé úgy tudom. A fehér NC-t többször láttam már. Tegnap meglepetés volt, hogy kettőt is láttam kb. fél ór eltéréssel.