Atom_75
Velünk: 6642 napja
Ma 17:15 Aniversary VIII. kerben Nagyváradtérnél.
Örülnék ha innen lenne valaki!
biztos új.....
Hello!
Ma (szerda) fél 11-kor a Hunyadi János u. 23/b előtt fekete magic NBFL IEH-855 r.sz.??!! Ki lenne az? Biztos nem SoVi mert I. kerületi lakó volt!
Ma,kedd reggel a Budakeszi úton elől zöld NA mögötte zöld NB ?
Kik voltatok?
T-Mobile, Domino fejl.
Nem ide tartozik ugyan, de melyik területen dolgozol? Van a T-Mobilenál is egy srác egy sötétkék NB-vel.
Egyszer be is álltam mögéd, néztik is a kollégák a két kis csodát :-)
Ma reggel Infopark (ahol az esőűző tali volt )
Az első autó az enyém (zöld NA ) , de a másik nem XJS régi autója ?
Vagyok, jelentem. Magentás.
Az az oto Tündér Lala volt autója mármint ami az Órmodi u.-ban áll. De nem sötét felni van rajta csak Alfa Rómeó kerék... Ami nem annyira passzol az autóhoz mint amennyire a srác gondolja... Viszont amit Rabasz belinkelt zenét az Alfa Rómeósoktól az nagyon vicces...! Tiszta Belga "filingem" volt, rögtön eszembe jutott az autópályás számuk, az út vége!!:-) Biztos Gyéé is erre célzott a legutolsó képének az elnevezésénél tudat alatt Ööö bár a képen tényleg vége van az útnak... Ez nem ide tartozik DE azért eldicsekszem vele, hogy most már nekem is van Miata Klubbos pólóm és nagyon jól áll...
Vasárnap este egy fehér NA szép állapotban 16-17 es felni kis szárnyacska hátul!
Még nem láttam, és sajnos nem jött utánam a rio környékén.
Tegnap este az Ormódi utcában sétáltam (XII. ker) és láttam egy gyönyörű fehér színű B-s rendszámú NA-t, sötét felnikkel. Szerintem a tulaj is látott minket a kertből. Nem tudjátok ki volt az, 5 évig jártam ott a suliba és még sosem láttam ezt a verdát.
Szerintem ugyan azt láttuk Bird és ahogy nézem ez most épp eladó is. A verda a fotón is az Ormódi utcában áll, és mivel oda jártam suliba és még ott sosem láttam, gondolom nem régi vétel. Link: http://www.hasznaltauto.hu/1972710_mazda_mx5_1994
Szia dragu
Számom a 20/9713673
Vasárnap este egy fehér NA szép állapotban 16-17 es felni kis szárnyacska hátul!
Még nem láttam, és sajnos nem jött utánam a rio környékén.
Szia Bird!
Egy telefonszámot vagy egy email cimet tudnál dobni nekem, lenne egy kérdésem fényezéssel kapcsolatban!
Köszi
Dragu
Lattam egy vilagoskek NB-t Oroszlanyon megint! A Tesco parkoloban beallt mellem. Kivancsi lennek ki az.
Én szoktam régebben. De aztán kedves fehér köpenyes emberek elvittek nyaralni, a többire nem emlékszem. Meg most mennem is kell bevenni az izéket.