Casady
Velünk: 4653 napja
Ohh. a napszemüvegben zöldnek tűnt
Ohh. a napszemüvegben zöldnek tűnt
A nyár ellenére sajnos aránylag ritkán tudok gurulni, de a múlt héten két integető márkatárssal is összefutottam. Egyszer hétfőn valaki a Menta utcából kanyarodott ki a Villányira, aztán tegnap reggel a Szabadság hídon. Emlékeim szerint mindkettő zöld/esetleg kék NB volt, bár a színekben pont semennyire nem vagyok biztos.
Magára ismer valaki?
Én szürke NB, króm csomagtartóval.
Montego blue Én voltam! 4 Miatársunkkal is találkoztam hazafelé, integettem mindenkinek
Ma Vértesboglárból Csákvár felé, Hunya, vagy Nitzer volt az élesszemű, fedélhelyénintegető berepülőpilóta? Szín kiesett a térváltás következményeként, de a bézs belső, jellegzetes sapka és a hosszú kar megmaradt.
A 4>2>1 hangját nem hallottam, úgyhogy akibújtakinem: Nitzer?
Te sem vagy semmi! A színét nem figyeled, de a leömlők hangját meg tudod különböztetni
Amúgy nem én voltam
Én jártam du. arra. Vkivel összeintegettünk. Fekete FL. Épp Balcsira tartottam lazulni.
Én jártam arra! Valakivel összeintegettünk. Fekete FL. Balcsi felé tartottam lazulni.
Ma délután 13 körül siófok határában barátságos NA. Tuti hogy klubtag az illető, mert nagy integetés volt azt hiszem british racing green
Ma Vértesboglárból Csákvár felé, Hunya, vagy Nitzer volt az élesszemű, fedélhelyénintegető berepülőpilóta? Szín kiesett a térváltás következményeként, de a bézs belső, jellegzetes sapka és a hosszú kar megmaradt.
Te sem vagy semmi! A színét nem figyeled, de a leömlők hangját meg tudod különböztetni
Amúgy nem én voltam
.
(duplázva)
Obela esetleg a Szabó Ervin könyvtárnal néhány napja, talán péntek délelőtt?
Igen, csak némi fáziskéséssel kezdtem integetni.
Flame ma a Soroksárin?
Akkor mégis észrevettél
Ecobike -ból jöttem visszafele, nagyon tuti hely
Flame ma a Soroksárin?
Békés megye hatodik MX-5-e (már a fekete, a kék az enyém).
De már megint pech-hem volt: Vasárnap, Elek (kis falu), kocsi kint áll az utcán, tulaj sehol.
Ma (05.25) 7:10-kor parkolt a Baross utcában a Transzplantációs klinika előtt egy kék NA, talán K-s rendszámmal... Innen vki?