iloilo
Velünk: 4821 napja
A piros at én is láttam, miután Fehérvártól Veszprémig rátapadtam egy fekete miatára.
... aki én voltam. ;-)
... aki én voltam. ;-)
A piros at én is láttam, miután Fehérvártól Veszprémig rátapadtam egy fekete miatára.
Bánhatod is.
Sajna romlani fog az idő.
Én Kremsből(Ausztria)jöttem hazafelé, Sümegig végig köd volt. Sümegen tudtam csak lenyitni a tetőt
.
Sajnos nem a Mazdával voltam, de már nagyon megbántam, mert nagyon jó idő volt.
Ma 3 mx5-öt is láttam.
1: Badacsony zöld NB
2: Balatonfüred NA(talán sötét zöld)
3: Veszprém Piros NB
Balatonfüred sötétzöld ( BRG ) Na az én lehettem, de jártam ma Badacsonyban is.
Én miért nem láttalak?
Ma 3 mx5-öt is láttam.
1: Badacsony zöld NB
2: Balatonfüred NA(talán sötét zöld)
3: Veszprém Piros NB
Kedden délután Várpalotán a sportcsarnoknál szép kék NB-FL króm csomagtartóval innen való? Gyorsan kiszúrtam, mert ritkán látni errefelé másik mx5-öt.
Ezúton szeretném megköszönni annak a márkatársnak a segítőkészségét, aki megállt mögöttem,mikor a Vágány utcai felüljárón álltam elakadásjelzővel!
Nagyon jóleső érzés volt, hogy megtapasztalhattam a közös szerelem táplálta összetartást.
Ilyet eddig csak a másik szerelem, a motorozás során tapasztaltam a motorostársak közötti összetartás és segítőkészség képében...
Még egyszer KÖSZÖNÖM a piros NA vezetőjének!!!
Ma 17:45-kor Rákóczi úton Keletinél DUJ rendszámmal piros NA. Innen valaki?
Én 7-es busszal száguldottam.
Én a váci úton szoktam néha találkozni olyan miatákkal, amikből nem integetnek vissza
LRJ-818 piros miata usa kiadás nem ismeri az indexet vagy lesz@rja vagy mindkettő. Valamelyik délután volt szerencsém egy jó darabon követni, remélhetőleg nem rajta keresztül ítélik meg a mx5-ösök táborát... Persze az is lehetséges, hogy gizda dolog nem indexelni, akkor bocs.
Tegnap délután négy körül bálnakék NBFL, fesötétítve, csukott tetővel, BÖSZME NAGY kerekekkel az Árkád parkolójába hajtott befelé. Nakivoltvajon? :-D
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Én is én voltam, sőt vagyok is
if in doubt, flat out.