manson
Velünk: 4576 napja
jaja, én voltam Integettem is :D
jaja, én voltam Integettem is :D
Tényleg nincs senki Szegedről? Most állt be mögém egy piros NA MBX rendszámmal a Petőfi sugárútra...
hm?
Don Pedro szegedi.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Szombat (22-e) 23:00 Kerepesi - Fogarasi kereszteződés Cimbi?
Ma (hétfőn) tűzoltó utcában 11 óra felé parkolt keménytetős NA? Innen valaki?
Ma (hétfőn) Fiumei úti temetőnél 8:45 körül Manson?
Bence
Tényleg nincs senki Szegedről? Most állt be mögém egy piros NA MBX rendszámmal a Petőfi sugárútra...
hm?
Reggel elsuhant mellettem egy sötét színű géperejű a Bajcsyn. Vagy átlátszó teteje volt, vagy nem zavarta különösebben a pötyögő eső.
Mindkét esetben király
Leültettet fekete NB Veszprémből, a Continental parkolójában szokott állni, innen valaki?
Én vagyok ! Minden (hétköz)nap ott álldogál
Nem én szoktalak látni, hanem Ákos, aki programozni fogja a verdámat. Ő is ott dolgozik.
Én a tiédet tuti megismertem volna...
Leültettet fekete NB Veszprémből, a Continental parkolójában szokott állni, innen valaki?
Én vagyok ! Minden (hétköz)nap ott álldogál
Ma du. 4 körül egy fehér NB Szeged Kossuth Lajos sgt?? Még el is engedett, mert fordultam be a Tábor utcába!
Az imént jól összefutottunk Myair kollégával a Váci úton. Volt közös motorháztető nyitogatás, nézelődés és no persze további álmodozás.
Szép volt látni a piros feltöltött NA-t és NBFL-t egymás mellett.
Tegnap délelőtt Akarattyánál ezüst NC?
Helló!
Ma este 19:34-kor ki volt szürke NB-vel IAZ rendszámmal Nyíregyházán a Kelet áruháznál a lámpánál? Keróval voltam :D
SPety
Bird pénteken este fél 10kor a Kálvin téren?