Hunya
Velünk: 6009 napja
Kit láthattam tegnap Győrben az AUDI-nál? Sötétkék NB bézs tetővel.
Kit láthattam tegnap Győrben az AUDI-nál? Sötétkék NB bézs tetővel.
Tegnap este a Campona Tesco mélygarázsában hagytam a kocsimat. A lányom meg is jegyzte milyen érdekes egy kocsit hagytunk itt, de már kettő áll mire kijöttünk....de az övé szebb
Matt:
Jó hangja van a kisautónak!
Köszönjük.
Matt:
Jó hangja van a kisautónak!
.
Jaja, jött hozzám féket cserélni.
if in doubt, flat out.
Manson kb fél 5kor a Kőbányain kifele? Én off autóval családdal...
Tegnap én is találkoztam 3 mx-5-el kb 2perc alatt. Befele a 10-es úton a temető és az ürömi leág között.
Én kifeleme mentem, mindenki befele: 1 NA, 2 NB, az utolsóban egy ősz hajú néni vezetett, ő nem intett
Tegnap este Magic, Boráros téren, 9 körül, többször is láttalak, a Hotel előtt ki is raktál valakit. Innen valaki magára ismer?
U.i: Bal hátsó side marker kiégett!
ma 14:30 fele ezüst NB Balatonfüred előtt pár rendőrrel körülvéve? Én egyéb autoval voltam.
Ma késő délután kék NA LEH... rendszámmal, Székesfehérvár és Etyek között? Én BRG NA-val.
Ugyanezen az úton, ugyanaznap sötét NB és egy másik kékség?
Üdv mindenkinek.
Ez nem így van, egy esetben próbáltak a rendőrök fellépni egy békéscsabai ember ellen, de belebuktak. Nyugodtan használható. Kormányzati autókon is van, csomó hír is volt már erről, nem ütközik jogszabályba. Amúgy megteheted, hogy rádmérnek, sípol üvölt, hogy blokkol épp, lefékezel, kikapcsolod a blokkolót, a rendőr be tud mérni (mikor már szabályos sebességgel mész) és mindenki boldog A mai napon a hírhedt "békéscsabai blokkolós" ügyben döntés született A Legfelsőbb Ügyészség már tavasszal állást foglalt az ügyben, melyben kifejtették, hogy a vád hivatkozása (számítógépes rendszer elleni bűncselekmény) nem állja meg a helyét, tehát egy lézerblokkolóval felszerelt autó, bekapcsolt blokkolóval sem tudja a fent említett bűncselekményt elkövetni. A bíróság ezek után a vádlottat felmentette, mert az nem követett el bűncselekményt, s az ügyet a mai napon lezárta. A perköltséget az állam fizeti. Mint az ismeretes, korábban az ügyészség számítástechnikai rendszer elleni vétség miatt emelt vádat egy 35 éves békéscsabai férfi ellen, aki ilyen eszközt használt tavaly októberben. A bírósági szakban több újabb szakértői véleményt szereztek be, ezek azonban nem támasztották alá, hogy a lézerblokkoló használatával a vádlott a bűncselekmény valamely elkövetési magatartását megvalósította. Az ügyészség ezen új bizonyítékok alapján megállapította, hogy a cselekmény nem bűncselekmény, ezért a büntetőeljárási szabályoknak megfelelően a vádat elejtette. A Gyulai Városi Bíróság a vádelejtést követően a büntetőeljárást megszüntette. A lézerblokkolók tehát továbbra is szabadon használhatók országunkban.
Igen, ha valaki nyitna ennek külön topic-ot, azt én is olvasnám, mert érdekelneegy jó megoldás.. Én sem száguldás végett, hanem mert annyira szereti mindenki a rendőröket MO-on.
Imdom pl mikor rendszeresen az Árpád híd közepén a külső sávban megállítják az embereket és ott szarakodnak.. hihetetlen.. komolyan ennyi eszük van ezeknek?
Aki ismeri az Árpád hidat, tudja, hogy ha 1 sáv blokkolva van, akkor az egész 3 sávos irány blokkolva van.
Ráadásul baromi veszélyes, hogy ott kolbászolnak a hídon, ahol nem 40-el mennek a kocsik, de nem is 60-al. LOL
Aminek értelme van, az a lézerblokkoló (SZABÁLYOS!), ami ha Rádmérnek, blokkolja a mérést, le tudsz fékezni és mindenki boldog.
Távol álljon tőlem, hogy kekeckedjek, de legjobb tudomásom szerint a blokkolással akadályozod a rendőr munkáját, ennek okán nem szabályos.
Persze lehet, én tudom rosszul. :-)
Azt hiszem ez a téma megérne egy bővebb megvitatást is. Nem vagyok az a száguldozó típus, nagyjából betartom a sebesség határokat, de védtelennek érzem magam a kifejezetten a pénz behajtásra sunyi módon elkövetett útonállás ellen. Példákat azt hiszem mindenki tud millió számra sorolni. Ezeket az orvtámadásokat szeretném valahogy kivédeni.