kajarit
Velünk: 4839 napja
Erre már kérhetnék ajánlást?
Erre már kérhetnék ajánlást?
Igen, itt vagyok! Igazi autókázós idő volt, csakúgy, mint tegnap, most is alig találtam haza
Tanga
Ma dél és egy között Dunakeszin, Fót felé menet egy piros NB, lenyitott tetővel, integetés ezerrel... itt vagy?
Én kék NBFL voltam, tető - sajnos - fent volt.
ma délután a 71-n Tihany után? Motoros fekete chopperrel mellém lassított, vigyor, int, és tovább előz. Innen valaki? Vagy félreértettem az integetést?
Én ma voltam Tihanynál, nyitott tetővel, sajna nem találkoztunk. Vagyis régebben egyszer bringával voltam és megállítottalak.
igen, igen, ilyen is volt
ma délután a 71-n Tihany után? Motoros fekete chopperrel mellém lassított, vigyor, int, és tovább előz. Innen valaki? Vagy félreértettem az integetést?
Én ma voltam Tihanynál, nyitott tetővel, sajna nem találkoztunk. Vagyis régebben egyszer bringával voltam és megállítottalak.
Sziasztok!
inen "bénázott" valaki a Hármas-határ hegyen lefelé? piros NA
Ma (10.17) este fél és 3/4-ed 11 között a Váci úton Bird? írtam sms-t is, és bocsi, h nem álltam félre, de nagyon siettem...
Jaja én voltam , azaz mi!
Matt ott várt az OMV kúton ,de mi is siettünk tovább!
Sms-t megkaptam ,csak merülöben volt a teló ezért nem nyomogattam.
Ma (10.17) este fél és 3/4-ed 11 között a Váci úton Bird? írtam sms-t is, és bocsi, h nem álltam félre, de nagyon siettem...
Még én is aludtam Csak annyit láttam, hogy piros NB, motorháztetőre ragasztott rendszámmal.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Koszonom mindenkinek az ajanlast!!
Én akkor még aludtam, szóval ha a Tanga nem kelt önálló életre, akkor valaki más lehetett...
Tanga
Mayer, téged láttalak a Szentendrei úton 20 perce?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Igen, odebb szoktam parkolni, de nem volt hely, ugyhogy lent altam meg.
Kaptál egy ajánlást ,)
Oh, koszonom szepen.
...és még egyet. Így teljes a tagság! ;-)
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Igen, odebb szoktam parkolni, de nem volt hely, ugyhogy lent altam meg.
Kaptál egy ajánlást ,)
Oh, koszonom szepen.