Semmi Cicó
Velünk: 6905 napja
...Auuuuu.... ÉS az ki lehetett????
Akár a Winkler kocsija is lehet ... kívülről minden stimmel. Csak a belsejében nincsennek a "szép" tigrismintás gusztustalanságok .
sc.
...Auuuuu.... ÉS az ki lehetett????
Akár a Winkler kocsija is lehet ... kívülről minden stimmel. Csak a belsejében nincsennek a "szép" tigrismintás gusztustalanságok .
sc.
Hihi, lebuktam Igen, mi voltunk. És igen, én kértem elnézést a jobb 1ről, mert Alsóörsön úgy teleettem magam, hogy átadtam a kisautóm volánját
Az volt, hogy kitaláltuk guruljunk Papkeszi felé, de ekkor értetek mögénk és nem akartunk hirtelen előttetek balra menni, így jobbra át a sineken még beköszöntünk valakihet és utána Papkeszi felé haza
Láttam, hogy integettél, barátságosnek is tűnt de nem tudtam hogy te vagy az és így azt sem, hogy miért integetsz :D
Fun is not a straight line
Klem, ti voltatok ma délután Kenesén, akik jobb-balra indexelve álltatok félre? Egy L-es rendszámú Anniversary volt dupla kipuffal. Mintha te kértél volna elnézést a jobb 1-en. Én a mögöttetek jövő Focusból próbáltam barátságosan integetni, de lehet, hogy nem tűnt annak (pedig a szándék megvolt :-))
Gyönyörű fekete NB FL 17-es felnivel, króm hűtőráccsal, IJE-XXX rendszámmal ma napközben az Infoparkban innen valakié? Ráadásul a Telekom épület előtt, ahol csak kollégák állnak... :-) Lehet, hogy nem én vagyok az egyetlen rózsaszín (magenta) miatás? :-)
Tegnap este vittem a kocsit futómúveshez.
Kiszálltam, lezártam az autót, beültem a barátnőm mellé, indulunk, besorolunk, mögöttem gyanúsan lapos sziluett. Na, gondoltam ez biztos vmi sportkocsi, tán Mx5. Aztán megláttam.
Anniversary.
Már megint. De legalább nem új, hanem SoS kolléga. Aztán szerencsétlenkedtünk előtte még egy kicsit de a Délinél lekoptunk.
ma (vasárnap) este Győr belvárosában (színház mögött) piros magyar NA keménytetővel? :D :D mintha halványan vissza is intett volna....
XXII. kerület, Jobbágy utcában napok óta látok egy ezüst színű NB FL-t, HOT-972 rendszámú.
Innen valaki?
Ma reggel Infopark (ahol az esőűző tali volt )
Az első autó az enyém (zöld NA ) , de a másik nem XJS régi autója ?
Budakeszi úton NB köszönés, tovább haladás!
Csak miért volt csukva, ez itt a kérdés?) 19,5fok
HPU-877 zöld NB Detrekő utca? Eléggé ottlakósan áll a kocsi a járda mellett. Nem láttalak még pedig itt lakom néhány utcára. Ki vagy?
Lebuktam! Igen, a Lada601 ott lakik amíg nincs jobb. Egyébként azon sem csodálkoznék ha egyszer csak felbukkanna ott még egy, vagy kettő... végül is készült belőle 7500 :-)
Óbudán Új Udvar mélygarázsában Anniversary? Innen valaki? Gumisnál nyáriasítottam, mikor láttam parkolni -1en...
Rendszámot sajna nem jegyeztem, de hát ez egy ritka típus :-D
Pedig rád gyanakodtam Éppen haza tartottunk egy óóriási húsvéti sonkás ebédről, szóval örültem hogy a gázt bírom nyomni, nemhogy még mozogjak