ICE_Peti
Velünk: 6062 napja
Jelentem igen! :-) nekem is ismerős volt a tied fényképről.
Jelentem igen! :-) nekem is ismerős volt a tied fényképről.
ICE M7 vasárnap délután, szép napos időben.. Te voltál? Danny
Szerintem király duma!!
Miata Katica az "úthenger"
Szerintem király duma!!
Örülök, hogy tetszik! Tényleg.
De ha már ennyire ráérsz, nem akarsz feltölteni egy-két képet a vasadról?
A Rave gépét vettem meg. Zabálni valóan jó. A benzinvezetéket kellett rajta cserélni mert kilukadt, kapott egy új aksit, és készül az új belső is. Külső csinosításra erősen gyűjtögetni kell. Karácsonyi meglepinek szánom magamnak minezt!
A kép az nagy kérdés, mert az Istennek nem jövök rá, hogy tudok beilleszteni. A Rave álltalfeltet képekhez képest nincs válltozás, legfeljebb annyi, hogy általában kicsit koszosabb a Vértesi túráim miatt.
OFF
és ma egy lámpánál mellém állt egy 5Reihe BMW, szép és nem túl öreg, és átkiabálva körbedícsérte autót, kikérdezte szokásos kérdéseket, és közölte, hogy lehet vesz asszonynak egyet, ő meg majd jól eljátszik vele Innen is üdv neki!
ON
Szerintem király duma!!
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Örülök, hogy tetszik! Tényleg.
De ha már ennyire ráérsz, nem akarsz feltölteni egy-két képet a vasadról?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Csak ne lenne ez a nap ilyen omfg.... ennyi jófej utast....
if in doubt, flat out.
Szerintem király duma!!
Hát igen valamivel fel kell dobni ezt a mai napot mert eddig eléggé elbaltázott...
if in doubt, flat out.
Tegnap láttam egy mx-5-t és a fóliázott 9 személyes Vito hátuljából integettem. Látott valaki? :D
if in doubt, flat out.
5 perce gondolkozok rajta h jártam-e tegnap a Fáy u.-ban OFF autóval. Aztán rájöttem h Te voltál OFF autóban én meg épp olajcserére igyekezhettem.
bocsánat a bambaságomért sajnos máskor is előfordult már velem, biztos megint azt a sok francos műszert bámultam de akkor üdv innen is.
LOL
Éppen a céges járgányért mentem, egy kollégával (fekete Octavia), és az anyósülésről integettem, szal érthető, hogy nem láttál.