bistwi
Velünk: 5045 napja
Na mi van, nem találkozunk senkivel?
Tegnap Balatonfüreden, ma a veszprémi körgyürünál egy bordó NC, elég egyedi rendszámmal, fekete vászontetővel.
Valaki innen?
Üdv mindenkinek.
Na mi van, nem találkozunk senkivel?
Tegnap Balatonfüreden, ma a veszprémi körgyürünál egy bordó NC, elég egyedi rendszámmal, fekete vászontetővel.
Valaki innen?
Üdv mindenkinek.
Ma reggel Budáról Pestre Lánchídon szembe jött egy fekete NB olyan 8:15 körül, intettünk egymásnak, utána 8:20 körül egy azonos NBFL magic előttem kb. 5 autóval a pesti alsón és az I. kerület Donáti utcában parkol rendszeresen egy csodaszép zöld NA német rendszámmal, majdnem szomszédok vagyunk. Valaki esetleg innen?
"Nem driftelt, csak közlekedett."
Az akkor nem én voltam :DDD
Ma délelött 10 óra 25 magasságában, Balatonfüreden az Ady Endre utcában egy PINA. Én közvetlen mögötted BRG NA-val. Valaki innen?
Üdv
AZ BIZONY! :DD
MX5tel voltál vagy civil autóval? Tetszett? Körforgalmak azok ilyenek :PP
Civillel, mint ma is és ismét láttam 1 piros NC-t a Szentmihályi úton.
Nem driftelt, csak közlekedett.
ezüst/szürke NB Kisvárdához közeli (Ajak) autószerelőnél állt
ezüst NC Budapesten M3-asról lefelé jövet Várpalota környékén, szőke nő vezette
még mindig a fekete NC Nyíregyháza felé narancssárga baseball sapiban :D Stílusosan, tető lent. (ez 14-én volt egyébként).
Végre hazaérkeztem kb 1100km után.
Múlt csütörtökön Budai alsó rakparton ált ICE Peti volt autója (kék NBFL, ICE-101), ha jól tudom...
KToM
Ott éjszakázott, távol a garázsától :D
van ilyen is
Szombaton kék NA Várpalotán 8-as úton?
Szinte minden reggel egy fehér NC a práter utcában LLE- rendszámmal ?
if in doubt, flat out.
Ez VDani lesz
21:20 körül SZX-001, piros NC, Krisztina körúton parkolt...
ezüst NB fekete felniken, ma dél körül Kecskemét? kiengedtem, megköszönte.mármint én egyéb autóval voltam.
Ma egymás után 3 MX5 is az EuroCenter parkolójában. Mélygarázs: kék NB, aztán egy NA, majd az emeleti parkolóban fekete NC. Ja és az enyém a mosóban.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Reggelente 9 körül szokott szembejönni (én észak felé haladok) a pesti alsó rakparton egy szürke LON-XXX rendszámmal, sapkás vezetővel. Valaki innen?