VDaNi
Velünk: 6154 napja
asszem én voltam, de csak gurungáztam )
Szombat 20.45, Budai Alsó Rakpart, piros NC (limited), ha limited, akkor vagy VDaNi, vagy VelkyBetyár volt autójával Divatmotoros kartárs lehetett 66% eséllyel, mert ha jó tudom csak 3 db van belőle...
Ma 13 óra környékén, Balatonfüreden, az Aquapark parkolójában piros NC?
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Jelentem van valami amiről tudnunk kéne ,de nem tudunk!
Járt innen ma valaki kb 13- 14 óra között a Mammut körűl egy grafit NBFL el!!
Az még nem is lenne próbléma ,de az hogy optikailag biztos!!!! ,hogy egy MAZDASPEED volt, jelezném még 1x ,hogy MAZDASPEED az tuti.
Mivel nem tudtam megfordulni és utána menni, ezért nem tudom mi lapúlt a motortérben ,de nem hinném,hogy valaki csak az optika kedvéért átépítette volna ,szóval van itt valami amiről nem tudunk!!
Nagyon gyönyörűen nézwtt ki!!!
A rendszámát nem figyeltem ,mert a saját szememnek sem hittem,de 99,9% mondom ,hogy jól láttam és nem egy sima FL volt.(És nem kaptam ma napszúrást sem! )
Ilyen volt:
Ma reggel 8:48-kor mintha Szenyor kolléga jött volna szemben a Clark Ádám térnél az alagútban. Na nem az Alagútban, hanem a villamos mellett a kerékpárosban. Ő is két kerék és én is
Hétfő késő délután Miskolcon fehér NA ültetve, fekete felnikkel?
Talán Sparco kolléga? Szép a verda
:D:D
Tömegautó, sablonos viselkedésű sofőrökkel
Hát ha a Shell kútnál a körforgalmat körbecsúszkáltad, akkor már nem fognak csodálkozni
nekem meg a cd kijelzőjénél volt "dolgom" onnét tudom hogy 18 óra volt néztem is egy nagyot hogy nicsak ott jövök szembe magammal ! :D:D aztán Baján meg azért néztek a templom előtt mert "nézd más a srácot milyen hamar megfordult" :D
ma 18 órakor 51 es úton Érsekcsanád Baja közt egy szürke NB integetett igyekeztem én is remélem látszott ! olyan hirtelen jelent meg a sorban alig alig csekkoltam hogy mizu
elképzelhető hogy Péve kartács volt ?
Elképzelhető bizony!
Én már messziről kiszúrtalak. Ritkán jön velem szembe a saját autóm