Zolo
Velünk: 5918 napja
Tegnap 17 körül Egressy piros NA?!
Nálunk zuglóban (vidéken) ritkaság számba megy az MX5.
Örültem is és integettem!
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Most csütörtök este 23 után nemsokkal káposztán egy szürke NC villantott rám és jött mögöttem pár száz métert, én vészvillogóval viszonoztam a villantást
Ki voltál?
Szürke NB? Nem az élessaroknál?
if in doubt, flat out.
Reggel végre jött velem szemben egy NA.....integetett is, én álmosan felhúzott ablakokkal kacsintottam valahol a reptér háta mögött.
Tegnap este Zolo-val a Hungárián rövid tandem - bocs, de már fel volt lőve otthon a pizsi, ezért cikáztam hamar előre
Ma 15:30 Csákvár arany NB 2 utassal. Csápoltam a faluszéli parkolóból, de nem láttatok
láttam ma egy szürke Magic-ot , Bp, Rákóczi út a reggeli dugóban. Valami jópofa rendszáma volt. __X-001 Innen is üdv! Én másik irányba mentem és OFF típussal.
Csináltam waze-n egy csoportot.. miata.hu a neve... ha más is használja okostelefonon, akkor így láthatjuk, hogy mennyire vagyunk közel egymáshoz
Egy bordó NC szirénázott a Corvin központ parkolójában 323 rendszámmal. Valaki?
if in doubt, flat out.
Csütörtök reggel fázós fekete NB Őrbottyánban 7 óra előtt néhány perccel. (Mazdával) Aztán 8.30 körül már nyitott ezüst NB(FL) a Budafokin, én már motorral mert Mazda a lakatosnál...
Tegnap a Deák tér felé szemtől szemben én (NA) napsütésben fázósan tetővel NB szellősen....
Ne viccelj az enyém leakad a kihajtásnál :D... ja és olcsóbb mint a mikulás csomag az utcán
Ja kérem aki oda bejut!