lazy
Velünk: 5496 napja
Ma egy bordó NC mögött álltam 13 óra körül a Four Seasons garázsába.
Ma egy bordó NC mögött álltam 13 óra körül a Four Seasons garázsába.
Ma délután Balatonfüreden, Kisfaludi utcában szépséges bordó NB LOF..., Iszogatunk, iszogatunk, az utak meg üresek?
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Ma du. lewaxoltam a kicsikét Budán, a Vár alatt (Lovas út), közben 3db. MX-5 ment el melletem (NA, NB(FL), NC). :D
Pedig nem egy forgalmas utca...
Petőfi hídtól az egyetem felé szemtől szemben.... ha jól láttam zöld volt...Diósjenőről toltam, de nagyon csúnyán..most próbáltam ki először a kocsit....még hogy nincs örök szerelem.
Ma délelött Balatonfüreden, a református templom mellett?
Ma délelőtt kékes-lilás NBFL, Szigetszentmiklóstól Lakihegyig előttem, IXR kezdetű rendszámmal?
Én reggelente Bulirobottal találkozom ,de ezt már írtam ,meg egy S2000 res szokott nagyon integetni ,de tuti nem közülünk való!
Na végre vége az offnak amit lehet én indítottam el akaratlanul...
Este 7-kor M7-es kivezetőn LUN-433 Zöld NB és LCG-232 Kék NB egymás mellett!
Jól néztek ki! Közülünk?
...és akkor India vagy Jordánia pl szóba sem került, ott az igazi a káosz! Sosem felejtem el, mikor a Jaipur előtt félreálltunk és a sofőr behajtotta a tükröket, mert ott így szokás, így elférünk mindenütt egymás mellett. :-D
Gram, a vidon végig azt vártam, hogy egyszercsak jön egy MX5 és körbedrifteli a körforgalmat... :-DDDD
Többieknek pedig valóban, relax! Péntek délután van, nem soká kikapcsolhatjuk az agyunkat a munkából. Mindenki úgy közlekedik, ahogy tud és akar, itt a klubban senkiről nem feltételezek sem ártó szándékot, sem agresszív és erőszakos renitenskedést. Az pedig, hogy néha mindenkinél elgurul a gyógyszer, szerintem tagadhatatlan és megbocsátható dolog. ;-)
Vigyázzunk magunkra, egymásra és másokra és Most Smiles Per Mile mindenkinek! ;-)
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Én is, én is délhez akarok tartozni! Ahol nincsenek sávok, nincs mihez igazodni.
Kedvenc anekdótám, mikor Rómában (ami szerintem a világ legjobb helye) elnéztem a térképet, és az utolsó pillanatban, 3 sávon átvágva kellett volna a legszélsőből balra fordulnom. Dugó + tülekedés volt, ezért nem ment egyszerűen, mire a 25 centi magas padkán fél kerékkel, elég offenzív tükörpengetős módon megelőzött egy csinkvepuntó. Mellémért, átmorgott/mosolygott valamit az orra alatt... egy kb 80 éves néni. Nekik ez a természetes, mindenki erre számít.
Arco nagyúr adta a legpraktikusabb tanácsot, és tényleg: olaszoknál nem szabad a szemkontaktust felvenni, mert akkor érzékelik, hogy számítasz rájuk, és már vágnak is eléd.
Na, akkor adjunk neki:
miért baj ha a villamossinen egykerekeznek motorosok? addig se kell kerülgetni őket a vékonyka sávokban. szerintem simán oké ha a villamos pályán mennek a motorosok, ha meg esnek, hát esnek, kit érdekel
városba csapatás meg olyan, hogy néha nem tudja az ember megállni hogy ne kerülgesse a béna nyomikat. én sem vagyok rá büszke ha a balrakanyarodó sávba jobbról előznöm kell egy barmot mert olyan lassan indul el, hogy csoda ha én másodikként átférek azon a zöldön. azér van sportkocsink hogy toljuk neki, persze ne bunkón, másokat leszoritva, hátráltatva. én úgy értem amég mást nem tartunk fel, senkinek nem ártunk. ennyi