Cimbi, 2011-04-15 11:00:10Jó hát mi Zolóval kicsit neccessen toljuk, nem véletlenül gondolkodtam az Icehawk beállításon :D
Szerintem inkább őrült dolog ez, de gerinctelennek nem nevezném
OFF:
A "neccesen" rész a tempóra vonatkozik, nem a stílusra. ;-)
Kicsit tisztázandó a félreértést: az a rész, amiről Cimbi beszél egy eléggé elrontott szakasza a Kerepesinek, csináltak egy belső sávot, amiből aztán minden jelzés nélkül kanyarodó sáv lesz, de ezt sokan nem tudják. Nem pofátlanságról vagy gerinctelenségről van szó, nem "kormányráhúzós, elébevágós, hülyegyerekezés" a dolog! Egyszerűen kihasznál egy közlekedéstervezésileg elrontott szakaszt a KRESZ szabályait betartva. Nem lép át záróvonalat, nem veszélyeztet vagy ijeszt meg senkit. Jó, esetleg a sebességhatárt nem tartja be, de szerintem az vesse rá az első követ, aki még sosem hajtott gyorsan. ;-)
Sem ő, sem én nem vezetünk pofátlanul, gerinctelenül, nem autózunk buszsávban, nem parkolunk mozgássérült helyen és nem húzkodjuk rá a kormányt senkire, az adódott lehetőségekkel viszont élünk, mert "szemesnek áll a világ". ;-)
Ne békétlenkedjünk, pláne ne egy ilyen szép pénteken. :-)
Aki teheti, menjen ki az Old Timer EXPO-ra és csodálja meg a szép autókat, én is azt fogom ma tenni munka után, de nem OFFolom tovább ezt a topicot. ;-)