cevlart
Velünk: 6062 napja
Cimbi, mi féle Popey benzinnel tankolod azt a gépsárkányt, hogy ilyen verdákkal tartja a lépést? Ilyen nekem is kell!
Cimbi, mi féle Popey benzinnel tankolod azt a gépsárkányt, hogy ilyen verdákkal tartja a lépést? Ilyen nekem is kell!
Csütörtök 4 óra fele, budai alsó rakpart, szlovák rendszámos NB?
KToM
Csütörtök 4 óra fele, budai alsó rakpart, szlovák rendszámos NB?
KToM
Hát én voltam De annyira azért nem voltam álmos, pillangó utcától egy ufo civic typeRel és egy 350Z vel tologattuk
if in doubt, flat out.
Én csak 3. éve nyomom, de még megvan. Sőt, OFF autóval is alig állom meg, hogy ne villogjak és integessek, mint egy idióta...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
este 9 körül Kerepesi út....piros Na álmosan, úgy mint én alig vettem észre...apropó egy kérdés ? normális amikor meglátok egy kollégát jön egy furcsa érzés......ez majd elmúlik, vagy ez a kocsival jár.... bazi jó!!!
Nm
Ja majd elfelejtettem! De tényleg nem a posztolásokért... Ma du-án fél 6 felé szürke NC nyitott tetővel a 70-esen a bobpálya magasságában de az úton?
Ezüst NA XVIII. ker Üllői úton butik előtt parking?
KCE- ezüst NC, Szőlő utca a faluház előtt, 5 perce )))
Villogtunk egymásnak...
Aranyszínű NB-t láttam ma pontban 1700 órakor Rákospalotán a Szerencs utcában, velem szembe jött bár én egy kevésbé feltűnő Opelben voltam
LVP-255 NB bézs tetővel reggel 9 körül az I. kerület Alagút, Alagút utca? Hölgy vezette, én motorral, de nem mertem lámpánál bekopogni, nehogy gáz spray-el lefújjon :-)
Ma du. 5-kor Gellérthegyen fázós fekete NB, csukott tetővel?
Ma mentem Törökbálintról a BITEP felöl Budakeszire 3-kor aztán meg vissza 4-kor.
láttam két zöld NB-t csukott tetővel..., egy pinát nyitott tetővel egy ezüst NBFL-t nyitott tetővel! nagy örömömre. Viszont nagy bánatomra a kis neveletlenek nem köszöntek egyik alkalommal sem amikor lelkesen kalimpáltam...
Sziasztok!
XVIII. ker. ezüst NB? Többször láttam már az Üllői úton.
Sziasztok!
XVIII. ker. ezüst NB? Többször láttam már az Üllői úton.