lazy
Velünk: 5281 napja
Laran, akkor még többször találkozhatunk, mert arra soxor szoktam járni
Laran, akkor még többször találkozhatunk, mert arra soxor szoktam járni
Szombaton Leányfalun a lámpánál PiNA. Én mondjuk motorral voltam.
Illetve ki lakik Pomáz végén a Gyalogbéka mellett szintén PiNÁval?
A-A Én is azt hittem! A hétvégén szombat éjjel azonban megtaláltuk! A pacsirtamező utcában a híd előtt jobb oldalon újranyílt Az árak változatlanok, ahogy a minőség és a folyamatos forgalom is!
if in doubt, flat out.
A Fanni büfét sajnos lebonották nemrég.
De ha a közelbe szerveztek valamit arra szívesen elgurulnék énis
Ezek a miatások már csak ilyen irodakukacok :D
if in doubt, flat out.
Az Infoparkban is áll az enyémen kívül 2 fekete és egy ezüst ... plusz Laran-é néha...de azt felismerem.
Ha már mindenki ott dolgozik a környéken, összeüthetnénk egy hamburgerezést a fanni büfébén az árpádhídnál
if in doubt, flat out.
Enyim ,))) Egyszer láttam is egy piros NA-t a kínaival szemben..hirtelen arra gondoltam, hogy a munkatársaim megszívattak és megkaparintották a kulcsom, majd átparkoltak oda. De aztán helyén volt a sajátom is ,)
+ néha az MKB előtt látok zöld NA-t.
Hát nekem Miata a munkábajárós.
LPK-864 , piros NA kicsoda? Bpesten, a Zsigmond téren szoktam rendszeresen látni nap közben. Én is ott dolgozom, azért tűnt fel...
40-es
Ági a szőke hölgy és nagyon boldogan újságolta, hogy egész héten a kis sárgával mászkált Egyébként ott dolgozik Gazdagrét aljában... Én is sokat járok arra... soxor gyereküléssel a jobb 1-en, mert viszem vagy hozom Danit a nagyszülőktől
Tegnap reggel Atomék főhadiszállása környékén ( érdekes mennyi MX-5 leledzik arra... ) láttam Turp régi autóját szőke hölggyel A Bah csomópontnál meg Chaos hasított! Na most már tnyleg állatul néz ki a gép!! Hogy tetszik a futómű? Hol tették be? Rögtön be is állították? És mennyi idő volt a beszerelés?
Azért Bulirobot ,a ma reggeli menetközbeni pacsi nem volt semmi...
Azért Bulirobot ,a ma reggeli menetközbeni pacsi nem volt semmi...