Cimbi
Velünk: 5182 napja
Tegnap fél7körül hazafelé krúzolgattunk egy szürke NBvel. Örstől egészen 17.ker ig jött, nem is tudtam, hogy ennyi miatárs lakik a környéken
if in doubt, flat out.
Tegnap fél7körül hazafelé krúzolgattunk egy szürke NBvel. Örstől egészen 17.ker ig jött, nem is tudtam, hogy ennyi miatárs lakik a környéken
if in doubt, flat out.
Na végre !!!
Három hetes Mx-5 tulajdonosként egyetlen egy (kolléga) sem jött még velem szemben, mindig csak szélárnyékban fél szemmel láttam valakit. De tegnap megtört a jég ! Egy piros, és egy kék NA a Telepes utcában egymásra kacsintott..
Jó érzés volt
Nagymester
Na végre !!!
Három hetes Mx-5 tulajdonosként egyetlen egy (kolléga) sem jött még velem szemben, mindig csak szélárnyékban fél szemmel láttam valakit. De tegnap megtört a jég ! Egy piros, és egy kék NA a Telepes utcában egymásra kacsintott..
Jó érzés volt
Nagymester
Ma reggel PiNA találkozó volt M4n4-el krúzoltunk melóba 10előtt a hungárián
if in doubt, flat out.
Ma reggel 8 körül Atomék főhadiszállása közelében két nyitott PiNA-t is láttam...
Ma 9: 50, a Veszprém Csopak közötti úton, Csopak felé, fekete NB nyitott tetővel, én sajna OFF autóval voltam.
KLH- Fő utcában mentünk együtt, szombaton.
24-én megfordultam a Budafokin...fekete NB
tegnap IV. keruleti shop stopban lattam egy fekete nb-t fekete gyari felnivel, elpolirozva
ki volt az elkoveto? marha jol nezett ki a felni, en is vmi hasonlora keszulok gyari 14-essel..
Én hivatalosan a hét elejétől Pesten dolgozom a XX. kerületben Nagysándor József utca , átmenetileg a XIV.-ben lakom az Erzsébet Királyné útján és gyakran vagyok az I. kerületben a Váralja környékén. Láttam is már pár kollégát, legutóbb csütörtökön egy kék, német rendszámos NB jött velem át Budáról a Margit hídon keresztül a Keleti Pályaudvarig.
Március 24:
Veresegyházról együtt jöttünk be kollégával az M3 kezdetéig, de Szerencs utcánál melléállva sem volt kommunikatív... Ma szemből találkoztunk Szadán, csak integetés. Van még 1 MX-5 Veresen, beszéltem is a kollégával, de itt nem tűnt még fel, bár említettem az oldalt.
Ja 24-én még 2 MX-5 5 perc eltéréssel a Budafoki úton, az egyik a T-mobile paroklóból jött ki.
KToM
Jaaaa pedig Zolo még hívta is grammot és nem vette fel Akkor ezt benéztük :D
if in doubt, flat out.
Tanga
Ma 2-3 körül a kerepesi úton egy piNA fehér csíkkal a jobb oldalán és csaj vezette. Valaki? Szürke NA az andrássyn. Aztán este Gramm a tesco parkolóban
if in doubt, flat out.