Ordune
Velünk: 5550 napja
nem tagadom, én voltam.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
nem tagadom, én voltam.
Nézegettem ilyesmit is, de nem találtam infót arról, hogy legális-e idehaza. Külföldön tuti nem.
Ott szoktak állni az M2-n a fóti lehajtó és az M0 közötti két felüljáró valamelyikén. Reggel a befele tartókat mérik, délután a hazafele autózókat. Befele nehezebb kiszúrni őket mert enyhén de hosszan kanyarodik az út és a felüljáró bal oldalán telepszenek meg, azt pedig már csak egészen közelről látni, amikor már késő.
Az M0-án a dunakeszi madaras teszkó lehajtójánál a betonkorlát mögött.
Az M3 be- és kivezetőjén bárhol, mostanában már csak a gépet teszik ki, az autót meg eldugják valahova. Még világosban is alig lehet észrevenni azt a fekete sz@rt, sötétben meg teljesen esélytelen, jó ha akkor meglátod, amikor mellé érsz. Az utóbbi négy napban mondjuk nem láttam őket, de nem is nagyon hiányoznak.
Kábé ennyi, nagyon oda kell figyelni, mert rááltak erre a bevételi forrásra. Pintér Sándor Fan Club megalapítását már tervezem, ha lesz rá igény...
Veresegyház, én jelenleg off autóval mászkálok M0-án főként, feleségem használja a Mazdát, Dunakeszin szokott előfordulni, Fóton keresztül....
Sünökre figyelek, kösz a figyelmeztetést, a fene sem tudja betartani a 80-at az M0 ezen szakaszán...merre figyeljek nagyon?
Üdv,
KToM kupak felkerül nálunk is a következő 7végén...
nem tagadom, én voltam.
rossifumi, ma reggel negyet 10 körül te jártál Fót és Dunakeszi között az M2-vel párhuzamos úton?
Az én voltam. Keménykupak fent van. Fót környékén gyakran előfordulok, itt az alaptábor, a melóhelyek meg a városban. Ugyanitt jegyzem meg, hogy az M0 ezen szakaszán érdemes figyelni a háromlábú sünöket, mert a szeptemberem végösszege 105 000 HUF lett.
Te is a környéken laksz?
tegnap reggel 7 óra körül M0 Fót környékén, arany NB, GNJ-3xx
Már bundában (((
T
neeeeem... teljesen szabályos volt! szépen kockában!
Két parkolót foglalt el?
ma délután kék Twin Leather szürke keményzetővel győri teszkóparkolóban?
Ez még a Silverkartos hozzászólásra jött!!
Fun is not a straight line
Ott találkoztam a haverjaimmal, aztán inkább beültem a többiekhez.