KToM
Velünk: 6098 napja
Piros NA, MVM parkoló, innen az ablakból látom...
Üdv,
KToM
Piros NA, MVM parkoló, innen az ablakból látom...
Üdv,
KToM
ma délután Könyves Kálmán út sárga NB ? én off astrában de mentségemre, pont egy piros NA-t voltunk nézni enyhe vásárlási szándékkal
Ma péntek 19 óra körül, Veresegyház főtér, először zöld NA DTM? rendszámmal, majd kb 1 perc múlva fehér NA, E- rendszámmal.
Beindult a veresi MX-5 élet, van egy NCs kolléga, meg egy ezüst NB őket már sokszor láttam...
T
Csak piros érdekel?
Meg én akár fotozás nélkül is elemnnék arra a fotozásra, ha lehet,kiváncsiságból!
Sziasztok!
Nagyon rég nem jártam erre,de mindig csodálattal térek ide vissza ,hozzátok és csodálom a kis Mazdákat.Nagyon sokáig úgy volt,hogy Mx5 veszek,de másképp alakult,de vettem egy kis japán bukolámpás csodát.Ennyit előszónak.
Miért is írok ide?
2010.aug. 22-én(vasárnap) egy bukolámpás piros Miata-t láttam Nemzeti színháznál az esti órákban,ha tulaj esetleg forumozik és magára ismer vagy pedig,esetleg van olyan forumozó aki elhozná a vasát egy közös autos fotozás erejéig akkor nagyon hálás lennék. (bukolámpások előnyben ))
Szia Andrew!
Nincs kedved eljönni egy talira? Ott aztán találnál sok fotózható pirosat meg bukósat.
Üdv,
Gyéé
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Sziasztok!
Nagyon rég nem jártam erre,de mindig csodálattal térek ide vissza ,hozzátok és csodálom a kis Mazdákat.Nagyon sokáig úgy volt,hogy Mx5 veszek,de másképp alakult,de vettem egy kis japán bukolámpás csodát.Ennyit előszónak.
Miért is írok ide?
2010.aug. 22-én(vasárnap) egy bukolámpás piros Miata-t láttam Nemzeti színháznál az esti órákban,ha tulaj esetleg forumozik és magára ismer vagy pedig,esetleg van olyan forumozó aki elhozná a vasát egy közös autos fotozás erejéig akkor nagyon hálás lennék. (bukolámpások előnyben ))
Miért nem mentél el eészen a Silverkartig autóval?
Igen, ott parkoltam pár órát, míg gokartoztam a Silverkartban!
KSS rendszámmal NA a Balatonnál, Gram színû autó, világos belsô és tetôvel?
Vdani, csütörtök este a McDonalds parkolójában a Kőbányai-Hungária sarkán, off autóval álltunk melletted...
T
Mindig a nőkkel van a gond(tisztelet a kivételnek): Látja, hogy jövök(csikorogva, de nem keresztben), vár egy kicsit, (hogy feldolgozza) lenéz a váltóra, berakja 1esbe, felnéz a kocsija motorházára , és annak rendje módja szerint elindul (egyenesen nekem). Amikor kikerülöm az elémtolt autóját, meg rámdudál, hogy "mit képzelek, amikor a bekanyarodónak van elsőbbsége"??? Azt már hozzá sem teszem, hogy közben végig balra indexelt, és a mögöttem jövő 3 autó csikorogva állt meg tőle pár centire.
Biztos a túl magas alacsonylégköri nyomás teszi