KToM
Velünk: 6130 napja
Vasárnap Camponánál, HSG-717 NB(FL)?
Vasárnap M0 -LLE-xxx NC(FL)?
Off autóval voltunk...
Ja és M1-M7 kivezetőn múltkor valaki felnyitott motortérrel? Biztos csak ellenőrizni kellett valamit?
KToM
Vasárnap Camponánál, HSG-717 NB(FL)?
Vasárnap M0 -LLE-xxx NC(FL)?
Off autóval voltunk...
Ja és M1-M7 kivezetőn múltkor valaki felnyitott motortérrel? Biztos csak ellenőrizni kellett valamit?
KToM
Vasárnap délután a Generali Római-parti üdülőtelepén ezüst NB... esetleg klubtag? Én mindig örülök, ha a közelembe parkol másik mx5!
ma Pécsen délkörül egy szürke NB rajtszámos ,,, Szergely kartács piros NA jával gurultunk a Sikósi úton kifelé
ugyanott még befelé egy NC betetőzve hibernált söfőrrel átintettem reakciót nem láttam már
Ki járt ma este Bián? Egy piros NC-ből integettek nekem (fekete NB - parkolt az út szélén). Rendszám ha jól láttam LRW-vel kezdődött....
Így is van! Szervezzük a zuglói találkozót. Ami még kellene hozzá:
Azt hittem, a rendszámotmat nézted... Mennyi azonosító! Rendszám, rajtszám, évjárat, szín. Jah és az én autóm ráadásul valahogy mindig koszos!...
Bár nem minden nap járok Zuglóban, azért sűrűn előfordulok ott. Láttam, hogy itt páran érlelik a zuglói talit.
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Azt hittem, a rendszámotmat nézted... Mennyi azonosító! Rendszám, rajtszám, évjárat, szín. Jah és az én autóm ráadásul valahogy mindig koszos!...
Bár nem minden nap járok Zuglóban, azért sűrűn előfordulok ott. Láttam, hogy itt páran érlelik a zuglói talit.
Én Rajtszámom 42 és még nem vettem le. Valakinek fönn van még?
Üdv,
Tipetupa
Zolo a 72-es (nem mágneses) rajtszám szerintem Yoko-é
Én Rajtszámom 42 és még nem vettem le. Valakinek fönn van még?
Üdv,
Tipetupa
Vasarnap akar lehettem en is, de a rendszam aaaaz tuti nem az enyem...